Ειδήσεις Strategy Sid Meier's Civilization VI: Gameplay videos

Sid Meier's Civilization VI: Gameplay videos

Wednesday, 21 Dec 2016  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Τάσος Νικολακόπουλος   | (4 σχόλια)
Τάσος Νικολακόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cc/ee/d4/sid-meiers-civilization-vi-poland-50-1482326994.jpg
 

Sid Meier's Civilization VI: Gameplay videos

Προστίθενται Βίκινγκς και Πολωνοί. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/6/16] Την εμφάνιση του έκανε το πρώτο gameplay βίντεο του Sid Meier’s Civilization VI.

Με αφηγητή τον διάσημο ηθοποιό Sean Bean, το πολυαναμενόμενο Civilization 6 παρουσιάζεται συνοπτικά στο πρώτο gameplay βίντεο διάρκειας 12 λεπτών. Αν είστε φίλοι της σειράς Sid Meier’s Civilization, το νέο Civilization VI θα σας κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.

Σε αυτό το gameplay βίντεο η 2K Games να παρουσιάζει το νέο της Turn-based Strategy, με τον Sean Bean να αφηγείται την διαδικασία ανάπτυξης ενός πολιτισμού. Το παιχνίδι έχει αισθητές βελτιώσεις και αλλαγές σε σύγκριση με τα παλαιότερα games της σειράς Sid Meier’s Civilization. Παραδείγματος χάρη, παρατηρούνται αλλαγές στους γεωγραφικούς περιορισμούς οι οποίοι εμποδίζουν το χτίσιμο των πόλεων.

[UPDATE: 8/7/16 - Νέο βίντεο με την Αίγυπτο] Η 2K Games κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο μας παρουσιάζει την Αίγυπτο.

Το μέρος δείχνει να είναι ιδανικό για trades, στα οποία βοηθάει η Κλεοπάτρα, βασίλισσα της χώρας, δίνοντας επιπλέον gold μέσω των trade routes. Αν υπάρχουν trade routes από άλλους πολιτισμούς τότε θα προστίθεται επιπλέον gold bonus στον στρατό σας. Πέρα από το trade, θα μπορείτε να χτίσετε discricts και Wonders πιο γρήγορα όταν βρίσκεστε σε ποτάμια. Τέλος, στις μονάδες θα μπορείτε να δημιουργήσετε μεταξύ άλλων και τον Maryannu Charior Archer.

[UPDATE 2: 4/8/16 - Οι developers παίζουν για 88 λεπτά] Στην Firaxis Games οι developers έστησαν ένα σχεδόν...90λεπτο session όπου παίζουν το Civilization VI. Επέλεξαν ως λαό την Βραζιλία.

Δείτε το βίντεο παρακάτω όπου θα βγάλετε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα.

[UPDATE 3: 19/8/16 - Nέο βίντεο στην Gamescom με την Γερμανία] H Firaxis Games κατά την διάρκεια της Gamescom παρουσίασε την Γερμανία.

Ο Γερμανός ηγέτης θα είναι ο Frederick o Πρώτος, γνωστός και ως Frederick Barbarossa λόγω της κόκκινης γενειάδας του. Ο Βarbarossa θα έχει μία έξτρα Military Policy θέση και θα παρέχει στα στρατεύματά του bonus εναντίων των City-State μονάδων. Η Γερμανία σαν χώρα θα μπορεί να έχει μία έξτρα District παρακάμτοντας το population limit, καθώς και μία μοναδική Industrial District με το όνομα Hanza.

[UPDATE 4: 15/9/16 - Νέο βίντεο με την Ελλάδα]
 Ένα νέο βίντεο με επίκεντρο τον ελληνικό πολιτισμό αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Civilization VI στο YouTube. Ηγέτης των Ελλήνων είναι ο Περικλής, ιστορικός πολιτικός και στρατηγός της Αθήνας που έλαμψε τον 5ο αιώνα π.Χ. Η ξεχωριστή ικανότητα της Ελλάδας στο Civilization VI είναι το Plato’s Republic, το οποίο σας δίνει μια επιπλέον wildcard slot. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Οι οπλίτες είναι το μοναδικό τάγμα των Ελλήνων και δυναμώνουν όταν βρίσκονται δίπλα σε άλλους οπλίτες. Η Ακρόπολη σας δίνει διάφορα bonus αν βρίσκεται κοντά σε άλλα κτήρια και ειδικότερα στο κέντρο της πόλης, αλλά πρέπει να χτιστεί πάνω σε λόφο. Τέλος, οι Έλληνες ξεκινούν πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έτσι θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τους πρώτους γύρους.

[UPDATE 5: 21/12/16 - Προστίθενται Βίκινγκς και Πολωνοί]
 Το μεγάλο χειμερινό update του Sid Meier’s Civilization VI κυκλοφόρησε στα PC. Η εταιρεία ανάπτυξης, Firaxis, ανακοίνωσε μέσω ενός blog ότι θα προσθέσει έναν Earth map, θα διευκολύνει την πρόσβαση στα Scenarios από το κυρίως μενού και θα προσθέσει στις μονάδες σας την νέα ιδιότητα "Alarm". Στο update θα υπάρχουν ακόμα αρκετές εξισορροπητικές αλλαγές, βελτιώσεις στο gameplay και διορθώσεις σε bugs.

Μαζί με το update θα γίνουν διαθέσιμα και δύο DLC. Το πρώτο έχει σχέση με τον λαό των Vikings, ενώ το δεύτερο επικεντρώνεται στην Πολωνία και την γυναίκα μονάρχη Jadwiga. Κάθε DLC θα περιλαμβάνει από ένα νέο σενάριο το οποίο θα μπορείτε να αποκτήσετε για 5 ευρώ. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ για τους Πολωνούς.

Το Sid Meier’s Civilization VI κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου για PC και Mac.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Sid Meier’s Civilization VI και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 supermario644ever (Level 20) 24/06/2016 18:47
Πολύ καλύτερο και βελτιωμένο από τα προηγούμενα αλλά δεν ξέρω αν θα το παίξω
#2 ashbringer (Level 25) 26/06/2016 10:41
Legendary.Μόνο έτσι περιγράφεται ένας τίτλος απο τον Sid Meier.To civilization τα σπάει.
#3 Efane (Level 23) 15/09/2016 15:24
Ένα ενδιαφέρον game για το pc. Θέλω πολύ να το παίξω :-)
#4 baldur21 (Level 12) 15/10/2016 01:26
Πραγματικά όλη η σειρα των συγκεκριμένων παιχνιδιών είναι το κάτι άλλο! Ακόμη δεν έχω χορτάσει το 5 και έχω ψηθεί για να πάρω το νέο μέρος της σειράς! Αρκεί να έχει κάποιος χρόνο για να το ξεζουμίσει και να το χαρεί!
Notification