Ειδήσεις Strategy Gwent: The Witcher Card Game open beta

Gwent: The Witcher Card Game open beta

Wednesday, 17 May 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου   | (3 σχόλια)
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/29/0e/8b/gwentthewitchercardgame-71-1465840008.jpg
 

Gwent: The Witcher Card Game open beta

Δωρεάν το The Witcher 2 για όσους συμμετείχατε στην closed beta. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/8/16 - Closed beta] Σύμφωνα με ανακοίνωση του Marcin Momot, community manager της CD Projekt RED, η closed beta του Gwent: The Witcher Card Game δεν θα διεξαχθεί τελικά μέσα στον Σεπτέμβριο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, αλλά θα ξεκινήσει στις 25 Οκτωβρίου ώστε να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις.

Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος στην κλειστή beta που θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβρη σε PC και Xbox One, κάντε κλικ εδώ.

[UPDATE 2: 30/3/17 - Open beta στο PS4] Η CD Projekt RED ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι PS4 θα μπορείτε να δοκιμάσετε το GWENT: The Witcher Card Game αυτό το σαββατοκύριακο. Η συγκεκριμένη open beta θα ξεκινήσει αύριο 31 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Απριλίου. Πέρα από το tutorial, θα μπορείτε να παίξετε και σε casual matches ενάντια σε άλλους παίκτες, χωρίς να απαιτείται να διαθέτετε ενεργή συνδρομή PS Plus. Το μέγεθος της beta φτάνει τα 3GB.

[UPDATE 3: 13/5/17 - Ημερομηνία λήξης συμμετοχών για την beta] Αυτό το σαββατοκύριακο λήγει η προθεσμία συμμετοχών για την closed beta. Συνεπώς όσοι θέλετε να παίξετε το Gwent δηλώστε συμμετοχή από το επίσημο site.

Η open beta θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η συγκεκριμένη Gwent beta είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε PC και Xbox One, ενώ διεξήχθη και open beta στο PS4.

[UPDATE 4: 17/5/17 - Ξεκινάει η open beta] Το Gwent: The Witcher Card Game θα ξεκινήσει την open beta του στις 24 Μαϊου στα PC και σε PS4 και Xbox One.

Μέχρι πρόσφατα το card game της CD Projekt Red, που έχει τραβήξει τα βλέμματα των fans της σειράς, βρισκόταν σε closed beta και αυτό θα συνεχίσει μέχρι τις 22/5. Δύο ημέρες μετά θα αρχίσει η open beta, ενώ η μέχρι τώρα πρόοδός σας πρόκειται να γίνει reset (το λεγόμενο wipe).

[UPDATE 5: 22/5/17 - Δωρεάν το The Witcher 2] Η CD Projekt RED ανακοίνωσε ότι όσοι συμμετείχατε στην closed beta του Gwent: The Witcher Card Game έχετε ήδη λάβει στο email σας ένα δωρεάν αντίτυπο του The Witcher 2 στο GOG.

To Gwent: The Witcher Card Game θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One. Δηλώστε συμμετοχή στην open beta.

Διαβάστε το preview του GWENT: The Witcher Card Game από την Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε για το card game της CD Projekt RED στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/06/2016 08:20
Θα πέσει τρελός ανταγωνισμός μεταξύ Hearthstone και Gwent.Αυτό θα δώσει την ώθηση στις δύο εταιρείες να τα βελτιώνουν συνέχεια και εμείς θα τα χαρούμε και τα 2.
#2 Professor_Severus_Snape (Level 26) 14/06/2016 09:50
Δεν έχω παίξει ακόμα το τρίτο παιχνίδι της σειράς, ωστόσο στο πρώτο είχα ξεσκίσει τα ζάρια, παίζοντας σε κάθε ευκαιρία. Άλλωστε υπήρχαν και κάποια σχετικά side quests. Καλή κίνηση αυτό το card game.
#3 ashbringer (Level 25) 14/05/2017 10:07
Το Gwent θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε πολλά card games που βρίσκονται ήδη στην αγορά.
Notification