To Mortal Kombat αποκτά επίσημο πρωτάθλημα

Hot
To Mortal Kombat αποκτά επίσημο πρωτάθλημα

To Mortal Kombat αποκτά επίσημο πρωτάθλημα

Άλλο ένα Kombat League ήρθε και δίνει πολλές ευκαιρίες στους συμμετέχοντες.

Το Mortal Kombat League δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να κερδίσουν πολλά δώρα, το οποίο προσθέτει μια νέα ανταγωνιστική οπτική στον τρόπο παιχνιδιού και στο πως σκοτώνετε τους εχθρούς σας. Η εταιρία ανάπτυξης NetherRealm αποκάλυψε την πρώτη σεζόν του πρωταθλήματος . Δείτε την σχετική ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω τρέιλερ:

To Mortal Kombat League αποτελεί μια προσωρινή εφαρμογή στο παιχνίδι, καθώς μόλις ξεκινήσει η πρώτη σεζόν, έχετε τέσσερεις εβδομάδες στην διάθεση σας ώστε να περάσετε και τα εννέα στάδια του πρωταθλήματος. Ο κάθε παίκτης ξεκινά ως μαθητευόμενος και στοχεύει να φτάσει στο επίπεδο του αρχαίου θεού. Κάθε νίκη σας ενάντια στους αντιπάλους σας σας τοποθετεί όλο και πιο κοντά στο επόμενο επίπεδο. Κάθε επίπεδο έχει διαφορετικά δώρα, τα οποία θα σας δίνονται μετά από το τέλος της κάθε σεζόν. Όταν λοιπόν φτάσετε σε ένα καλό επίπεδο αλλά αργότερα πέσετε στο leaderboard, η πρόοδος σας δεν θα επηρεαστεί στο τέλος της σεζόν.

Ωστόσο σε αντίθεση με αλλά ranked matches, μέσω του πρωταθλήματος θα έχετε την δυνατότητα να εκπληρώνετε και τα καθημερινά challenges που είναι διαθέσιμα.

Το Mortal Kombat 11 κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Mortal Kombat 11 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Παίξτε Mortal Kombat μαζί μας. Κάντε κλικ εδώ και δηλώστε το ID σας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification