Push Notifications στο GameWorld.gr

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Push Notifications στο GameWorld.gr

Push Notifications στο GameWorld.gr

Ενημερωθείτε live για όλες τις εξελίξεις.

Στο GameWorld.gr καλύπτουμε καθημερινά δεκάδες ειδήσεις και πολλοί από εσάς μας έχετε ζητήσει άμεση ενημέρωση με κάποιο τρόπο.

Από σήμερα σας παρουσιάζουμε τα Push Notifications, τα οποία -όπως ήδη διαπιστώσατε- προστέθηκαν στο site μας τις τελευταίες ημέρες. Όταν μπείτε στο GameWorld την πρώτη φορά θα δείτε ένα παράθυρο που σας ρωτάει αν θέλετε να εμφανίζονται Push notifications ή όχι (οι ειδοποιήσεις μέσω του σχετικού παραθύρου στον browser σας). Ότι κι αν επιλέξετε, μπορείτε αργότερα να κάνετε Unsubscribe ή Re-subscribe από το σχετικό εικονίδιο με το καμπανάκι κάτω δεξιά. Το μήνυμα θα εμφανιστεί μόνο μία φορά κατά την είσοδό σας.

Με αυτό τον τρόπο θα ενημερώνεστε πρώτοι μέσω ειδοποίησης για όσα συμβαίνουν στη βιομηχανία των games, καθώς επίσης και για τα νέα reviews και τις παρουσιάσεις που ανεβάζουμε.

Δείτε ακόμη τις διορθώσεις σε Αναζήτηση και Gallery και τον Server μας στο Discord.

Για τους πιο...σκληροπυρηνικούς, θυμίζουμε ότι έχουμε και RSS Feed.

Συζητήστε σχετικά με το GameWorld, κάντε τις προτάσεις σας και ζητήστε απαντήσεις στις απορίες σας στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification