Ειδήσεις Site News Διπλασιασμός της επισκεψιμότητας του GameWorld λόγω κορωνοϊού

Διπλασιασμός της επισκεψιμότητας του GameWorld λόγω κορωνοϊού

Sunday, 26 Apr 2020  | in Site News | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/36/d5/a2/gameworld-raise-78-1587930630.jpg
 

Διπλασιασμός της επισκεψιμότητας του GameWorld λόγω κορωνοϊού

#ΜένουμεΣπίτι, ενημερωνόμαστε και παίζουνε εν μέσω καραντίνας.

Στο GameWorld.gr είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μέσα στον Απρίλιο διπλασιάσαμε την επισκεψιμότητα σε σχέση με αυτή που είχαμε στις αρχές της χρονιάς.

Όλο αυτό όμως το καταφέραμε ΜΑΖΙ. Οι συντάκτες του GW σας οφείλουμε ένα τεράστιο Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας! Όσο δύσκολα κι αν περνάμε στην καραντίνα, να ξέρετε ότι το περνάμε μαζί παρέα.

Η σκληρή δουλειά αποδίδει και να είστε βέβαιοι ότι όλοι οι συντάκτες δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μπορεί τα σημαντικά νέα games να ήταν ελάχιστα, ωστόσο αυτό μας έκανε να μειώσουμε τα βίντεο της εβδομάδας από 3 σε 2 (Τετάρτη και Κυριακή) και κατ' επέκταση μας βοήθησε να εστιάσουμε περισσότερο στο site και στο app, πάνω στα οποία δουλεύουμε εντατικά τις τελευταίες ημέρες.

Πέρα από το ότι αφαιρέσαμε τις διαφημίσεις στo GameWorld app, (η αλλαγή έγινε λόγω κορωνοϊού αλλά θα είναι μόνιμη), έχουμε ήδη περάσει όλα τα μενού ειδήσεων του site και στο Android app. Αυτή την εβδομάδα η 3DSWeb θα ενοποιήσει για εμάς τις εφαρμογές και τα ίδια μενού θα ισχύσουν και στο iOS app. Μετά από αυτό θα πραγματοποιήσουμε και την σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα, δουλεύουμε στο να διορθώσουμε το θέμα των attachments στο Forum και στο να αναβαθμίσουμε τον editor του site ώστε να σταματήσουν κάποια μικροπροβλήματα με κενά ή σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μη εμφάνιση ειδήσεων που έχουν Twitter posts. Για όλα αυτά τα upgrades θα υπάρχουν ενημερώσεις.

Ο διαγωνισμός "Κέρδισε ότι θέλεις" επιστρέφει!
Η άνοδος της επισκεψιμότητας φέρνει και νέες προοπτικές συνεργασίας! Έτσι, σας ανακοινώνουμε ότι ετοιμάζουμε την επιστροφή του διαγωνισμού "Κέρδισε ότι θέλεις", με τον οποίο θα επιλέγετε να κερδίσετε όποιο video game επιθυμείτε! Έχουμε ως στόχο ο διαγωνισμός αυτός να εφαρμοστεί στο Game of the month και στους Users του μήνα, δηλαδή να κερδίζετε με την συμμετοχή σας στο site! 

Προς το παρόν σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας. Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται περισσότερα reviews, βίντεο και διαγωνισμοί!

Διαβάστε περισσότερα για το GameWorld app. Για αναλυτική συζήτηση και προτάσεις επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BigGreekGamer (Level 29) 27/04/2020 01:57
Και είς ανώτερα στην ομάδα! Συνεχίζουμε δυναμικά και του χρόνου να ξανά διπλασιαστούν!
#2 KingLoi (Level 21) 27/04/2020 17:07
Μπράβο στην ομάδα!! Πάμε δυνατά και του χρόνου ακόμα καλύτερα!!
Notification