Ειδήσεις Downloads Golden Eye 007 με χαρακτήρες του Super Mario 64

Golden Eye 007 με χαρακτήρες του Super Mario 64

Saturday, 20 Jan 2018  | in Downloads | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/46/b5/81/super-mario-64-goldeneye-007-mod-49-1516474860.jpg
 

Golden Eye 007 με χαρακτήρες του Super Mario 64

Ο απόλυτος συνδυασμός σε mod.

Ο modder StupidMarioBros1Fan ανέπτυξε μέσα σε τέσσερις μήνες ένα mod, στο οποίο έβαλε τους χαρακτήρες του Super Mario 64 μέσα στο Golden Eye 007.

Αμφότερα τα δύο games είχαν κυκλοφορήσει για την κονσόλα Nintendo 64, η οποία είχε για την εποχή της τα καλύτερα γραφικά. Πλέον, μπορείτε να παίξετε με τους Mario, Luigi, Peach, Toad, Bowser, Yoshi και άλλους χαρακτήρες. Συν τις άλλοις, το multiplayer mode του παιχνιδιού (τότε έπαιζαν 2-4 παίκτες τοπικά μιας και δεν υπήρχε online στις κονσόλες) έχει υποστεί πλήρες reskin.

Η Peach έχει πάρει την θέση της Natalya, ο Luigi του Alec Trevelyan και ο Bowser του Arkady Ourumov, ενώ οι κακοί που σκοτώνετε είναι οι Koopas. Ο Toad εμφανίζεται ως Dr. Doak. Η πλάκα πάντως μεταφέρεται στο multiplayer όπου μπορείτε να δείτε τους άλλους παίκτες υπό την μορφή χαρακτήρων απ' την σειρά Mario.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το mod.

Μπορείτε να το παίξετε σε Nintendo 64 ή μέσω emulator, όπως ο Project64K.

Διαβάστε τα reviews των Super Mario 64 και Goldeneye 007 αντίστοιχα.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 21/01/2018 18:01
Αυτές τις PCμαλακίες με τα mod που και καλά "είναι μουράτες" κάνοντας μπάχαλο σοβαρά παιχνίδια ποτέ δεν τις κατάλαβα!

Καλά να βγάλεις έναν emulator ώστε να τρέξεις ένα game εικοσαετίας σαν άνθρωπος, (που αντικειμενικά δηλαδή σήμερα δεν βλέπετε από τα pixel) αλλά να βγάζεις mod ώστε να αναμίξεις δυο παιχνίδια μαζί κάνοντας τελικά μια μαλακία και μισή στο τέλος, ε αυτό είναι ο ορισμός του ότι να ναι............ .....!
Notification