Summer Games Done Quick 2018: 2,1 δις δολάρια σε φιλανθρωπίες

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Summer Games Done Quick 2018: 2,1 δις δολάρια σε φιλανθρωπίες

Summer Games Done Quick 2018: 2,1 δις δολάρια σε φιλανθρωπίες

Νέο ρεκόρ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/4/18] Το Summer Games Done Quick 2018 θα διεξαχθεί το διάστημα 24 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2018 και αποτελεί ένα μαραθώνιο speedrun livestream με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα έσοδα θα διατεθούν στους Γιατρούς χωρίς σύνορα. Τον Ιανουάριο στο πρώτο Awesome Games Done Quick 2018 συγκεντρώθηκαν 1,83 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος, τα games που θα παιχτούν με speedrun ξεκινούν από την εποχή του NES και φτάνουν μέχρι τα σύγχρονα. Η λίστα περιλαμβάνει games, όπως τα Ninja Gaiden (NES), πολλά Mega Man, το Half-Life (PC), το Halo 2 (Xbox 360), το Dark Souls (PC), το Ghost 'N Goblins (NES) κ.ο.κ. Τα δύσκολα games αλλά και τα retro games έχουν την τιμητική τους.

Δείτε εδώ την αναλυτική λίστα.

[UPDATE: 2/7/18 - 2,1 δις δολάρια συγκεντρώθηκαν σε φιλανθρωπίες] Το livestream του Summer Games Done Quick 2018 ολοκληρώθηκε και 2,1 δις δολάρια συγκεντρώθηκαν από δωρεές, αριθμός που αποτελεί νέο ρεκόρ.

Η διοργάνωση παρέχει υποστήριξη υγείας σε άτομα που την χρειάζονται, ακόμα και όσους έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Δείτε ορισμένα speedruns που είδαμε στο livestream:

 

Συζητήστε γαι το Summer Games Done Quick σε αυτό το forum topic. Υπάρχουν επίσης βίντεο με speedruns στο αντίστοιχο topic Awesome Games Done Quick.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification