Ειδήσεις Events Σεμινάρια eSports Management από το Greek Gaming Academy

Σεμινάρια eSports Management από το Greek Gaming Academy

Wednesday, 16 Sep 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
New
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4c/94/08/team-genzi-news-66-1600249606.jpg
 

Σεμινάρια eSports Management από το Greek Gaming Academy

Με εισηγητή τον συνιδρυτή της Team Genzi.

Γνωρίζετε ότι το 2019 τα eSports ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα και ότι τα παρακολουθούν πάνω από 450 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως; Επίσης... τα βραβεία είναι αστρονομικά. Μόνο η Valve δίνει 25 εκατομμύρια δολάρια prize pool για το DoTa 2, ποσό που ανταγωνίζεται τα αντίστοιχα του Champions League!

Στην αγορά εργασίας, τα eSports υποστηρίζουν θέσεις για gamers, coaches, επιχειρηματίες που δημιουργουν ομάδες, event planners, scouts, managers και υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων. Δεκάδες χιλιάδες gamers παίζουν καθημερινά σε τουρνουά με στόχο μεγάλα βραβεία. Τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία να προλάβεις τις εξελίξεις και να γίνεις ένας eSports coach ή να δουλέψεις σε μία από τις άλλες θέσεις. Αν έχεις εμπειρία με online games τότε μπορείς να δουλέψεις από το σπίτι σου και να μανατζάρεις μία ομάδα eSports, διεκδικώντας μαζί με τους παίκτες σου μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

Το Greek Gaming Academy διοργανώνει σεμινάριο eSports Management. Εισιγητής είναι ο Faraz Barbar, συνιδρυτής της Team Genzi και λέκτορας του Becker College. O 1oς κύκλος μαθημάτων ξεκινάει στις 21 Σεπτεμβρίου και ο 2ος στις 9 Νοεμβρίου, ενώ τα σεμινάρια διαρκούν ενάμιση μήνα. Μπες στο GreekGamingAcademy και δήλωσε τώρα συμμετοχή. Ο κόσμος των eSports σε περιμένει!

Ημερομηνίες έναρξης σεμιναρίου:
Α΄ κύκλος: Έναρξη 21/9 - 2/11/20 | Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:00 - 20:00
Β΄ κύκλος: Έναρξη 9/11 - 21/12/20 | Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:00 - 20:00

Το σεμινάριο είναι online και στα ελληνικά. Κόστος προγράμματος: 320 ευρώ. Δηλώνοντας συμμετοχή έως 20 Σεπτεμβρίου παρέχεται έκπτωση 15% με το τελικό ποσό να διαμορφώνεται στα 270 ευρώ. Επιλέγετε τον κύκλο μαθημάτων που σας εξυπηρετεί και εξασφαλίζετε τη συμμετοχή σας με τραπεζική κατάθεση των 50 ευρώ. Τα υπόλοιπα 220 ευρώ τακτοποιούνται τμηματικά κατά την διάρκεια του προγράμματος.

Δήλωσε συμμετοχή στα σεμινάρια του Greek Gaming Academy.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Site: http://GreekGamingAcademy.gr .
Email: info@greekgamingacademy.gr
Τηλ: 6944864633

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification