Ειδήσεις Events Realms Deep

Realms Deep

Wednesday, 12 Aug 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0d/48/ef/realms-deep-53-1597257710.jpg
 

Realms Deep

H 3D Realms ανακοίνωσε ένα event αφιερωμένο σε retro FPS.

Η 3D Realms, γνωστή κυρίως για την σειρά των Duke Nukem, ανακοίνωσε το νέο της event με τίτλο Realms Deep, στο οποίο θα παρουσιάσει επερχόμενα FPS σε retro στυλ όσο θα διαθέτει τα ήδη υπάρχοντα games της σε προσφορά μέσω του Steam.

H 3D Realms είναι σημείο αναφοράς στον χώρο των FPS, με πολλές σημαντικές κυκλοφορίες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 και κορυφαίο της επίτευγμα το Duke Nukem 3D. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο έχει αλλάξει τον προσανατολισμό της σε FPS που αντλούν μια retro αισθητική από το παρελθόν, όπως τα Dusk, Amid Evil και Ion Fury. Το νέο event που ανακοίνωσε ονόματι Realms Deep θα εστιάζει σε αντίστοιχα games όπως το Wrath: Aeon of Ruin, το Gloomwood της New Blood Interactive και το System Shock Remake της Nightdive Studios. Επίσης προγραμματισμένες για τη διοργάνωση είναι ανακοινώσεις από άλλες εταιρείες ανάπτυξης για πολλά games τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στην παραπάνω λίστα. Δείτε παρακάτω το trailer του Realms Deep.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, τόσο η 3D Realms όσο και η 1C Entertainment θα αποκαλύψουν νέα games στα πλαίσια του event, μεταξύ των οποίων κι ένα dark fantasy FPS που πιθανότατα θα κινείται στα χνάρια των Heretic, Hexen και του πρόσφατου Amid Evil. Στο Realms Deep θα δώσουν το παρόν μπόλικοι special guests, μεταξύ των οποίων ο δημιουργός των Doom και Quake, John Romero, ο American McGee της σειράς των Alice και ο voice actor του Duke Nukem, Jon St.John. Επίσης, το Realms Deep θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα του τα έσοδα από τις πωλήσεις αποκλειστικού για τη διοργάνωση merchandise θα διατεθούν στην οργάνωση Child’s Play.

Το Realms Deep θα λάβει χώρα στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, ενώ θα συνοδεύεται από εκπτώσεις των games της 3D Realms στο Steam από τις 3 έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης για την αντιδικία της 3D Realms με την Gearbox για τα δικαιώματα της σειράς Duke Nukem και συζητήστε για το Realms Deep στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification