Ειδήσεις Events BlizzCon 2021

BlizzCon 2021

Tuesday, 22 Sep 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
New
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/77/5d/cb/blizzcon-2021-21-1596663744.jpg
 

BlizzCon 2021

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/8/20 - Η Blizzard επιβεβαίωσε ότι η BlizzCon 2021 θα διεξαχθεί αποκλειστικά online, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού] Η BlizzCon 2020 ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού COVID-19. Βέβαια θα μπορούσε να διεξαχθεί online, απλά ίσως η Blizzard δεν είχε πολλά να δείξει στο community της στην παρούσα φάση. Πάντως, η BlizzCon 2021 επιβεβαιώθηκε από τον J. Allen Brack, πρόεδρο της Αμερικάνικης εταιρείας.

Κατά την διάρκεια της BlizzCon 2021, η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές του 2021, θα μάθουμε περισσότερα για τα νέα games της Blizzard, θα δούμε διαγωνισμό cosplay, διαγωνισμού eSports και άλλα ενδιαφέροντα πραγματάκια. Πέρεα από τα Diablo, Overwatch και World of Warcraft, αναμένονται διάφορες ακόμη εκπλήξεις.

[UPDATE: 22/9/20 – Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής]Το event θα διεξαχθεί μόνο ψηφιακά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με την Blizzard να αναφέρει ότι θα ανακοινώσει περαιτέρω πληροφορίες στο άμεσο μέλλον. Η Blizzcon Online ή BlizzConline όπως την λέει η Blizzard θα διαρκέσει δυο ημέρες με διάφορα events να πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως λόγω πανδημίας. Η εταιρεία έχει βρει τρόπο να μην αφαιρέσει το κλασικό March of the Murlocs, αφού προτείνει στους fans να στείλουν οπτικοακουστικό υλικό για να προστεθεί σε αυτό που θα είναι το επίσημο τελικό αποτέλεσμα.

Είναι προφανές ότι όπως και κάθε χρόνο έτσι και στην Blizzcon 2021 θα περιμένουμε να δούμε νέο υλικό και ενημέρωση για κάποια από τα games της Blizzard. Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για το πρόγραμμα του event, λογικά θα δούμε κάποια νέα στοιχεία για τα Overwatch και Diablo IV, τα οποία αμφότερα είχαν ανακοινωθεί στην περσινή Blizzcon. Ίσως μάθουμε περισσότερα για το Diablo Immortal, το spin-off για κινητά όπως και για το μέλλον του World of Warcraft αφού φέτος θα κυκλοφορήσει και το expansion, Shadowlands.

H Blizzard υποσχέθηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, σύντομα. Πάντως σε παλιότερα events η Blizzard είχε διαθέσει ψηφιακά passes για τους fans που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν για να το παρακολουθήσουν από κοντά, αλλά ακόμα δεν έχει αναφέρει τον τρόπο διεξαγωγής της φετινής, καθόλα ψηφιακής, Blizzcon Online.

Η Blizzcon Online θα διεξαχθεί το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου 2021.

Διαβάστε περισσότερα για την ακύρωση της BlizzCon 2020. Συζητήστε για την BlizzCon 2021 στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 2) 22/09/2020 15:53
Λόγω της πανδημίας πολλές ημερομηνίες για διάφορα event θα αλλάξουν κατα τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και στην αρχή της επόμενης.
Notification