PS4 State of Play event Αυγούστου 2020

Hot
Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
 
0.0 ()
2
PS4 State of Play event Αυγούστου 2020

PS4 State of Play event Αυγούστου 2020

Δείτε το livestream. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/7/20] Λόγω του event της Microsoft πολλοί έχουν την απορία αν η Sony θα βγει να μιλήσει επίσης με άλλο ένα event. Η είδηση για μια τέτοια ανακοίνωση ήρθε αλλά δεν μπορούμε να είμαστε πολύ σίγουροι αν ισχύει.

O Robert Serrano που ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα πως η Sony θα δημοσιέυσει τιμή και θα ξεκινήσει τα pre-orders για το PS5 στις 13 Ιουλίου, ανέβασε τώρα σε tweet πως το event της Sony θα γίνει στις 6 Αυγούστου. Λόγω του προηγούμενοι η πηγή δεν είναι έμπιστη αλλά ο δημοσιογράφος του VentureBeat Jeff Grubb επίσης αναφέρει ότι θα δούμε ένα State of Play τον Αύγουστο όπως και ο Tom Phillips του Eurogamer.

[UPDATE: 3/8/20 - Έρχεται αυτή την Πέμπτη] Τελικά οι φήμες για State of Play online event μέσα στον Αύγουστο επιβεβαιώθηκαν. Η Sony ανακοίνωσε μία παρουσίαση αυτή την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 23:00, η οποία θα διαρκέσει 40 λεπτά.

Το μεγαλύτερο μέρος του event αναμένεται να αφιερωθεί στο PS4 και το PlayStation VR.

[UPDATE 2: 6/8/20 - Σήμερα στις 23:00] Το State of Play θα διεξαχθεί σήμερα στις 23:00. Συντονιστείτε στο παραπάνω livestream link για να το παρακολουθήσετε.

[UPDATE 3: 7/8/20 - Δείτε το livestream] Το State of Play livestream είχε διάρκεια 45 λεπτά. Κατά την παρουσίασή της, η Sony μας έδειξε gameplay videos από τα νέα PS4 games, καθώς επίσης και από ορισμένα games για το PlayStation VR.

Διαβάστε για τις δηλώσεις της Sony για την μεταφορά παιχνιδιών στο PS5 και συζητήστε για το PS5 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification