Ειδήσεις Events Η Microsoft συνεργάζεται με τους Παραολυμπιακούς αγώνες της Αμερικής για την διεξαγωγή ψηφιακού τουρνουά

Η Microsoft συνεργάζεται με τους Παραολυμπιακούς αγώνες της Αμερικής για την διεξαγωγή ψηφιακού τουρνουά

Friday, 22 May 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
New
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/46/4b/c7/philspencer-kentriki-82-1590171831.jpg
 

Η Microsoft συνεργάζεται με τους Παραολυμπιακούς αγώνες της Αμερικής για την διεξαγωγή ψηφιακού τουρνουά

Η τελετή βράβευσης θα γίνει στο Minecraft.

Η Microsoft συνεργάζεται με τους Παραολυμπιακούς αγώνες της Αμερικής για την διεξαγωγή ενός ψηφιακού τουρνουά στο Forza Motorsport 7.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 35 παίκτες από 11 διαφορετικές πολιτείες. Το ψηφιακό event θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου και θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε live στα Mixer, Youtube και Twitch. Η τελετή βράβευσης θα γίνει στο Minecraft.

Η Microsoft δήλωσε: "Με τους αθλητικούς αγώνες να αναβάλλονται επί του παρόντος λόγω της πανδημίας, οι Παραολυμπιακοί αγώνες της Αμερικής αναζητούν νέους τρόπους σύνδεσης, ανταγωνισμού και διασκέδασης. Στο ψηφιακό τουρνουά θα παρουσιαστούν ιστορίες των ίδιων των αθλητών επιτρέποντας τους θαυμαστές να γνωρίσουν ποιοι είναι, για το τι νοιάζονται και για το πώς αισθάνονται".

Διαβάστε τις τελευταίες δηλώσεις της Microsoft για τα games του Xbox Series X και συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification