Guerrilla Collective αντί για E3 2020

Hot
Guerrilla Collective αντί για E3 2020

Guerrilla Collective αντί για E3 2020

Αναβάλλεται προσωρινά, ενώ ταυτόχρονα διοργανώνεται livestream με games για την υποστήριξη του Black Lives Matter. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση : 11/5/20] Η E3 2020 ακυρώθηκε, όμως developers και publishers συνεργάζονται ώστε να βρουν τρόπο να ανακοινώσουν όλα τα νέα τους games.

Έτσι γεννήθηκε το Guerrilla Collective, μια συνεργασία μεταξύ developer και publishers, μέσω της οποίας διάφορες εταιρίες θα παρουσιάσουν τα games τους. Το Guerrilla Collective θα περιλαμβάνει εταιρίες όπως οι Rebellion, Raw Fury, Paradox Interactive, Larian Studios, Funcom, Versus Evil, ZA/UM, Coffee Stain Studios, 11 bit Studios και Humble Publishing. Το event αυτό θα έχει τρείς ημέρες γεμάτες παρουσιάσεις και ξεκινάει στις 6 Ιουνίου ώρα 20:00.

Με παρουσιαστή τον Greg Miller του Kinda Funny, όλες οι παρουσιάσεις θα μεταδοθούν στο επίσημο κανάλι του Guerrilla Collective στο Twitch. Ανακοινώσεις θα γίνουν στις 6 και 7 Ιουνίου, ενώ η τρίτη μέρα (8 Ιουνίου) θα έχει αποκλειστικές συνεντεύξεις με developers και gameplay από διάφορα games.

[UPDATE: 12/5/20 - H Larian Studios ετοιμάζει μία σειρά ανακοινώσεων για το Divinity και το Baldur's Gate III] Φαίνεται πως η Larian Studios έχει σκοπό να ανακοινώσει μία σειρά από Divinity projects, στο Guerilla Collective showcase τον Ιούνιο.

Τα νέα εμφανίστηκαν στο Twitter όπου ο director of publishing της Larian Studios, Michael Douse, απάντησε σε έναν fan για τις επερχόμενες ανακοινώσεις όσον αφορά την σειρά Divinity. Μπορείτε να δείτε παρακάτω την επίσημη ανάρτηση στο Twitter παρακάτω.

Στην δημοσίευση αναφέρει: "Όσο ανυπόμονα κι αν περιμένω το Baldur's Gate III, ελπίζω σε μία ανακοίνωση για το Divinity, όπως για παράδειγμα κάποιο card game ή κάποιο DLC για το Original Sin II ή κάτι παρόμοιο. Χρειάζομαι περισσότερο Rivellon στην ζωή μου."

O Douse απάντησε σχετικά γρήγορα, λέγοντας πως θα υπάρξουν πολλαπλές ανακοινώσεις στην Guerilla Collective: "Θα υπάρξει μία σειρά ανακοινώσεαν για το Divinity, μαζί με νέα για το Baldurs Gate III."

H Larian Studios και μία σειρά άλλων ομάδων ανάπτυξης θα παρουσιάσουν τα τρέχοντα projects τους, συμπεριλαμβανομένων των 11 bit studios (Frostpunk, Thiw War of Mine, Humble Publishing (Temtem, Forager, Paradox Interactive (Cities: Skylines, Stellaris, Versus Evil (The Banner Saga, Pillars of Eternity II: Deadfire) και ZA/UM (Disco Elysium).

[UPDATE 2: 5/6/20 - Αναβάλλεται προσωρινά, ενώ ταυτόχρονα διοργανώνεται livestream με games για την υποστήριξη του Black Lives Matter] Το online φεστιβάλ Guerrilla Collective μεταφέρεται από τις 6 Ιουνίου στις ημερομηνίες 13-15 Ιουνίου, με σκοπό την υποστήριξη του κινήματος Black Lives Matter.

Σε μία δήλωσή τους στο Twitter οι διοργανωτές της Guerrilla Collective έγραψαν τα εξής: "Το Guerrilla Collective δημιουργήθηκε για να φτιάξουμε ένα χώρο όπου όλοι βρίσκουμε μία φωνή για να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, την βιομηχανία μας και τη δουλειά μας. Είναι η αθροιστική προσπάθεια από υπερβολικά ποικιλόμορφες ομάδες που ενώθηκαν για τη δημιουργία ενός ψηφιακού event που θα φέρει ελπίδα και θετικό περιεχόμενο στον κόσμο. Αναγνωρίζουμε ότι τώρα είναι η ώρα για δράση και για να ακουστούν φωνές που θα μιλήσουν για δικαιοσύνη και για αλλαγή. Είμαστε ενωμένοι και υποστηρίζουμε την αλλαγή, τη δικαιοσύνη και το Black Lives Matter."

 

 

Στις 7 Ιουνίου θα γίνει ένα livestream και θα εστιάσει αποκλειστικά στο να δείξει games που δημιουργήθηκαν από Αφροαμερικανούς developers ή που παρουσιάζουν Αφροαμερικανούς πρωταγωνιστές. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το σχέδιο θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 13/6 στις 20:00 και μπορείτε να την δείτε στο κανάλι Guerrilla Collective στο Twitch.

Διαβάστε επίσης για το Summer Game Fest και συζητήστε για το The Guerrilla Collective στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.