Summer Game Fest αντί για τις E3 και Gamescom 2020

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Summer Game Fest αντί για τις E3 και Gamescom 2020

Summer Game Fest αντί για τις E3 και Gamescom 2020

Έρχονται νεότερα για τα PS5 και Xbox Series X. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/5/20] Ο Geoff Keighley, παρουσιαστής του κεντρικού event της E3 2020 και των The Game Awards που γίνονται κάθε Δεκέμβριο, ανακοίνωσε το Summer Game Fest, ένα event που θα αντικαταστήσει (προφανώς μόνο για φέτος) την E3 2020 και την Gamescom 2020.

Το Summer Game Fest θα είναι ένα ψηφιακό event χωρίς την παρουσία κοινού. Θα ξεκινήσει τον Μάιο και θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο, καλύπτοντας έτσι και την απουσία της Gamescom. Θα επιτρέψει σε developers και publishers να κάνουν τις ανακοινώσεις τους. Στο event θα συμμετάσχουν το Steam και η Microsoft με το Xbox, ενώ ενδέχεται να δούμε και άλλα format. Το Steam Game Festival: Summer Edition πάντως θα τρέξει το διάστημα 9-14 Ιουνίου.

Οι publishers που θα συμμετάσχουν στο Summer Game Fest είναι οι 2K, Activision Publishing, Bandai Namco, Bethesda, Blizzard, Bungie, CD Projekt Red, Digital Extremes, Electronic Arts, Microsoft, Private Division, Riot Games, Sony Interactive Entertainment, Steam, Square Enix και Warner Bros. Ο Keighley θα παρουσιάσει επίσης το Gamescom: Opening Night Live στις 24 Αυγούστου, το οποίο θα λειτουργήσει ως φινάλε του Summer Games Festival, αντικαθιστώντας έτσι κατά μία έννοια και την Gamescom.

Ο Geoff Keighley δήλωσε ότι "Σε τέτοιους καιρούς, είναι πιο σημαντικό από ποτέ τα games να αποτελέσουν μια κοινή ψηφιακή σύνδεση μεταξύ μας. Το Summer Games Fesstival υπόσχεται μια σεζόν ειδήσεων και εκπλήξεων".

[UPDATE: 6/5/20 –Παρουσίαση νέου τίτλου από τον Geoff Keighley] O Geoff Keighley ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Summer Game Fest καθώς μας ενημέρωσε ότι έχει ανέβει το αντίστοιχο site για να μπορούμε να ενημερωθούμε. Δείτε το σχετικό tweet.

Το Summer Game Fest ξεκινά λοιπόν στις 7 Μαΐου με το livestream του Inside Xbox όπου αναμένουμε να δούμε τα πρώτα gameplay τρέιλερ μερικών τίτλων μεταξύ άλλων και του Assassin's Creed Valhalla σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ubisoft. Τέλος, στις 12 Μαΐου ο Geoff Keighley θα ανακοινώσει έναν νέο επερχόμενο τίτλο όπως έχει ανακοινωθεί στο επίσημο πρόγραμμα της Summer Game Fest. Ο τίτλος του live έχει ονομασία "SUNRISE #1" με την  επισήμανση: "Συνδεθείτε με τον Geoff Keighley για μια αποκάλυψη έκπληξη νέου τίτλου".

Παρακάτω θα βρείτε τις εταιρείες που θα σεμετάσχουν στο SummerGameFest

  • 2K
  • Activision
  • Bandai Namco
  • Bethesda
  • Blizzard
  • Bungie
  • CDPR
  • Digital Extremes
  • EA
  • Sony
  • Private Division
  • Riot Games
  • Square Enix
  • Steam
  • Warner Bros
  • Xbox

Στο επόμενο livestream της Sony, State of Play θα παρουσιαστούν τα επερχόμενα Suckerpunch και Ghost of Tsushima. Το livestream θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου και ώρα 23:00. Παρακολουθήστε εδώ το livestream της Sony.

[UPDATE: 28/5/20 - Ενδεχόμενο παρουσίασης των PS5 και Xbox Series X] Ο Geoff Keighley Και οι συνδιοργανωτές του στο Summer Game Fest, ανακοίνωσαν μέσω του blog του online event, ότι υπάρχει ενδεχόμενο να παρουσιαστούν νεότερα για τις κονσόλες PS5 και Xbox Series X.

Παρόλα αυτά, δεν έδωσαν κάποιο χρονοδιάγραμμα για τις ανακοινώσεις αυτές. Το Summer Game Fest θα τρέξει από τον Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο, επομένως οι ανακοινώσεις αυτές θα γίνουν μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Το Summer Game Fest παρουσιάζεται live από το επίσημο κανάλι του The Game Awards στο Twitch.

Διαβάστε την είδηση Xbox 20/20: Μηνιαία ενημέρωση για το Xbox Series X και συζητήστε για το Summer Game Fest στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification