Ειδήσεις Events Steam Game Festival: Summer Edition

Steam Game Festival: Summer Edition

Wednesday, 17 Jun 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/de/6e/59/Steam-Game-Festival-Summer-Edition-75-1586811926.jpg
 

Steam Game Festival: Summer Edition

Ξεκίνησε και μπορείτε να παίξετε demos. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/4/20] Η E3 2020 δεν θα διεξαχθεί φέτος, λόγω του κορωνοϊού. Η Valve θέλει να το εκμεταλλευτεί κι έτσι εκείνες τις ημέρες θα διοργανώσει το καλοκαιρινό Steam Game Festival.

Σε συνέχεια του Steam Game Festival: Spring Edition, το οποίο διοργανώθηκε λόγω του Game Developers Conference που ακυρώθηκε, στο νέο Game Festival θα δούμε demos από διάφορα games (στο προηγούμενο είχαμε δει 40).

Το νέο Game Festival του Steam θα διεξαχθεί το διάστημα 9-14 Ιουνίου, τις ημέρες που θα διοργανωνόταν η E3. Βέβαια εκείνες τις ημέρες θα δούμε παράλληλα και συνεντεύξεις τύπου ορισμένων εταιρειών. Η Microsoft και η Devolver Digital είναι σίγουρα δύο από αυτές, ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες το σκέφτονται.

Αν είστε developer και θέλετε να συμμετάσχετε τότε έχετε προθεσμία μέχρι τις 24 Απριλίου για εγγραφές. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

[UPDATE: 5/6/20 - Ξεκιναει στις 16 Ιουνίου] Η Valve ανακοίνωσε ότι το Steam Game Festival: Spring Edition θα καθυστερήσει για μία εβδομάδα, προφανώς λόγω των διαμαρτυριών που έχουν ξεκινήσει μετά την δολοφονία του George Floyd.

Το event θα ξεκινήσει στις 16 Ιουνίου.

[UPDATE 2: 17/6/20 - Έναρξη του online event και demos] Το Steam Game Festival ξεκίνησε και επίσημα. Πλέον μπορείτε να συνδεθείτε στο Steam και να παίξετε demos μελλοντικών games, τα οποία είναι διαθέσιμα και περιορισμένο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν επίσης open beta από games που βασίζονται στο online multiplayer.

Μπείτε στο Summer Game Festival.

Διαβάστε περισσότερα για το Steam που έσπασε ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών και συζητήστε για τις προσφορές Steam στο παρακάτω forum topic.

Ελάτε να ανταλλάξουμε Steam IDs. Κάντε κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification