Ειδήσεις Events Global Game Jam Cyprus: Εντυπώσεις

Global Game Jam Cyprus: Εντυπώσεις

Wednesday, 05 Feb 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fd/a7/25/global-game-jam-cyprus-news-22-1580917310.jpg
 

Global Game Jam Cyprus: Εντυπώσεις

Πρεμιέρα στην Κύπρο και νέο παγκόσμιο ρεκόρ!

Είναι γεγονός. Το GameWorld ήταν παρόν στο πρώτο Global Game Jam της Κύπρου!

Η Κύπρος έχει μια gaming βιομηχανία η οποία πέρα από τις ελάχιστες μεγάλες εταιρείες, τώρα αρχίζει σιγά-σιγά να αναπτύσσεται στο indie game development. Το Global Game Jam είναι μία σημαντική πρωτοβουλία καθώς ήρθε για πρώτη φορά στην Κύπρο. Διοργανώθηκε 31 Ιανουαρίου με 2 Φεβρουαρίου στο Kinx eSports Arena στη Λευκωσία και φυσικά το GameWorld ήταν εκεί ως  χορηγός επικοινωνίας!

Το μεγαλύτερο ελληνικό gaming site καλύπτει εδώ και 15 χρόνια πάντοτε όλα τα ελληνικά games, τόσο παρέχοντας τις περισσότερες ειδήσεις και reviews, όσο και με τον διαγωνισμό Greek Game of the Year που επί μία δεκαετία βραβεύει τις ελληνικές εταιρείες, το group Greek Game Developers και φυσικά την παρουσία μας σε όλα τα ελληνικά events.

Για άλλη μια φορά καλύψαμε πλήρως ένα σημαντικό gaming event από το οποίο δημιουργήθηκαν νέες ομάδες ανάπτυξης. Συνολικά προσήλθαν έξι ομάδες που απαρτίζονταν από 40 developers. Δείτε τα games που παρουσίασαν και συνεντεύξεις των διοργανωτών:

Φέτος το Global Game Jam μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς διοργανώθηκε σε 119 χώρες και 913 τοποθεσίες. Πέρα από την Κύπρο, διοργανώνεται και σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη.

Διαβάστε περισσότερα για το Global Game Jam και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το globalgamejamcyprus.org και κάντε like στη Facebook page και την follow στο Instagram

Χορηγός επικοινωνίας: GameWorld.gr

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 JohnnyPap (Level 12) 05/02/2020 17:49
Συγχαρητήρια για το event. Ειδα όλο το βίντεο.Τα games απέχουν ακόμα από ποιότητα άλλων game jam αλλά σημασία έχει ότι έγινε η αρχή και στην Κύπρο. :-)
#2 Cefirul (Level 25) 06/02/2020 14:22
Πολύ ενδιαφέρον event!! Είναι ωραίο να βλέπεις ιδέες να υλοποιούνται και την βιομηχανία να αναπτύσσεται προς το καλύτερο.
Notification