Ειδήσεις Events Έρχεται life size Godzilla σε λούνα παρκ της Ιαπωνίας

Έρχεται life size Godzilla σε λούνα παρκ της Ιαπωνίας

Monday, 04 Nov 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fa/d0/58/godzilla-2-1572876196.jpg
 

Έρχεται life size Godzilla σε λούνα παρκ της Ιαπωνίας

Για σκληρούς εξερευνητές.

Το Nijigen No Mori αποτελεί λούνα παρκ το οποίο βρίσκεται στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο νησί Awaji, νότια της Osaka. Το όνομα του λούνα παρκ μεταφράζεται σε "δάσος δύο διαστάσεων" και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι προσφέρει διασκέδαση σε anime, manga και video game fans. Το συγκεκριμένο λούνα παρκ περιλαμβάνει ατραξιόν που μπορείτε να απολαύσετε την ημέρα αλλά και τη νύχτα και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα τεράστια αγάλματα αγαπημένων ηρώων από την Ιαπωνική κουλτούρα τα οποία μας κάνουν να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε μέσα σε έναν φανταστικό κόσμο.

Έγινε γνωστό ότι πλέον θα προστεθεί άλλη μία γιγάντια ατραξιόν στο συγκεκριμένο λούνα παρκ και είναι αυτή του Godzilla. Αυτό που κάνει πολύ σημαντική την προσθήκη του Godzilla είναι το μέγεθος του καθώς πρόκειται για μία life size κατασκευή, τουλάχιστον όσον αφορά το κεφάλι του γνωστού δεινοσαύρου αλλά και το σώμα. Από αυτά που έχουν ανακοινωθεί, μάθαμε ότι ο Godzilla θα είναι ίσως το μεγαλύτερο life size κατασκεύασμα που έχουμε δει σε οποιοδήποτε λούνα παρκ και η λεπτομέρεια που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι...τρομακτική. Θα μπορείτε να μπείτε μέσα από το στόμα του Godzilla μέσω ενός zipline και να παίξετε τον ρόλο του εξερευνητή ενώ θα έχετε και την ευκαιρία να πυροβολήσετε συγκεκριμένα σημεία.

Διαβάστε επίσης για το λούνα παρκ Super Nintendo World.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification