Ειδήσεις Events Θανατικές απειλές προς την Square Enix

Θανατικές απειλές προς την Square Enix

Friday, 16 Aug 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7e/33/a5/starwing-paradox-3-1565980493.jpg
 

Θανατικές απειλές προς την Square Enix

Ακυρώθηκε τουρνουά για προληπτικούς λόγους.

Μετά από τον 40χρονο Ιάπωνα ο οποίος έστελνε θανατικές απειλές προς την Square Enix, πλέον ένα νέο κύμα θανατικών απειλών ξεκίνησε από τρίτο άτομο εντός του 2019 (σ.σ. είχε προηγηθεί μία ακόμη απειλή στις αρχές).

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η Square Enix δήλωσε ότι η εταιρεία ανάπτυξης του Starwing Paradox δέχθηκε βάναυσες απειλές την προηγούμενη εβδομάδα και η Square Enix έχει απευθυνθεί στην αστυνομία. Ακυρώθηκαν τέσσερις εκδηλώσεις για το Action Shooter/Fighting Starwing Paradox σε Tokyo, Yokohama, Nagoya και Fukuoka για προληπτικούς λόγους, ώστε να μην υπάρξει θέμα με την σωματική ακεραιότητα των gamers που θα προσέλθουν. Το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από την Sunrise, εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Gundam.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη θανατική απειλή για φέτος προς την Square Enix είχε γίνει τον Μάρτιο από παίκτη ενός Gacha game που έχασε 2.000 δολάρια.

Δείτε την συνέντευξη τύπου της Square Enix στην E3 2019. Συζητήστε για την Square Enix στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification