Ειδήσεις Events Η Microsoft στην Gamescom 2019

Η Microsoft στην Gamescom 2019

Thursday, 15 Aug 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/52/74/b4/xbox-e3-press-conference-2-1565904291.jpg
 

Η Microsoft στην Gamescom 2019

Ανακοινώθηκε η press conference. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/7/19] H Microsoft επιστρέφει στην έκθεση της Gamescom από τον περασμένο Αύγουστο, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της παρουσίασης της αλλά και playable gameplay για τα Minecraft Dungeons και Gears of War 5’s Horde.

Η έκθεση της Gamescom 2019 που πραγματοποιείται στην Κολωνία, θα διαρκέσει τέσσερεις ημέρες, με ημερομηνία έναρξης τις 20 Αυγούστου. Ωστόσο η Microsoft θα ξεκινήσει την δράση της μια μέρα νωρίτερα στις 16:00, στα πλαίσια ενός special show, του Inside Xbox, που θα πραγματοποιηθεί σε live μετάδοση από το Cologne’s Gloria Theatre. Στην παρουσίαση θα λάβουν χώρα ενημερώσεις για games, αξεσουάρ, νέα χαρακτηρίστηκα σε κονσόλες αλλά και πολλές ακομα νέες ειδήσεις όσον αφορά το Xbox. Τις υπόλοιπες μέρες, δηλαδή από τις 21 μέχρι και 23 Αυγούστου, η εταιρία θα ανοίξει τις πόρτες του Microsoft ‘s Xbox Booth, στο Gloria Theatre, διοργανώνοντας τουρνουά, εκδηλώσεις και άλλες εκδηλώσεις για τους επισκέπτες. Επιπλέον όσοι επισκεφθούν το booth της Microsoft θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι τα Minecraft Dungeons και Gears of War 5’s Horde Mode, ενώ θα υπάρξει και μια πρώτη ματιά στο xCloud Project.

Αντίθετα κατά την παρουσίαση της εταιρίας όσον αφορά τα PC’s, θα παρουσιαστούν τα Halo: Master Chief Collection και Age of Empire 2: Definitive Edition.

Διαβάστε επίσης για την διαγραφή των ανενεργών Xbox Live accounts από την Microsoft.

 

[UPDATE: 15/8/19 - H press conference] H Microsoft ανακοίνωσε την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της συνέντευξης τύπου της στην Gamescom.

Η press conference θα λάβει χώρα στο Gloria Theater της Κολωνίας στη Γερμανία την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 18:00. Η παρουσίαση θα ονομάζεται Inside Xbox και μέσω αυτής Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα νέα games της Microsoft. Όσοι δεν ταξιδέψετε στη Γερμανία θα τα δείτε μέσω του livestream στο Twitch.tv/Xbox.

Επίσης, μέσω του Xbox Open Doors, οι επισκέπτες της Gamescom θα παίξουν τα νέα games της Αμερικάνικης εταιρείας από την Τετάρτη 21/8 έως και την Παρασκευή 23/8, 17:00-22:00 ώρα Γερμανίας, δηλαδή +1 ώρα Ελλάδας. Πιθανόν η Microsoft να παρουσιάσει πλάνα των νέων games και των επισκεπτών μέσω του Twitch.tv.

Θυμίζουμε ότι μετά την Microsoft που ξεκινάει τις παρουσιάσεις στις 18:00, ακολουθεί το Google Stadia στις 20:00 και μετά ξεκινάει το Opening Night Live Conference στις 21:00.

 

Συζητήστε για το Xbox Live στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification