Ειδήσεις Events Phil Spencer: ‘’Η φετινή Ε3 θα έχει ενδιαφέρον’’

Phil Spencer: ‘’Η φετινή Ε3 θα έχει ενδιαφέρον’’

Wednesday, 17 Apr 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0c/a5/75/1e085aa2f91eea7e3e46989a95657415-31-1558691174.jpg
 

Phil Spencer: ‘’Η φετινή Ε3 θα έχει ενδιαφέρον’’

Ο διευθύνων σύμβουλος του Xbox σχολιάζει την απουσία της Sony από την φετινή Ε3.

Όπως ήδη γνωρίζουμε η Sony θα απουσιάζει από την φετινή Ε3, γεγονός που δίνει στην Microsoft μια πολύ καλή ευκαιρία σύμφωνα με τον Phil Spencer.

H Microsoft και Nintendo θα είναι  οι μόνοι αντιπρόσωποι της ''Big Three'' στην φετινή Ε3, με την Microsoft να είναι η μόνη από τις 2 εταιρίες που θα διοργανώσει  live παρουσίαση στην έκθεση, καθώς η παρουσίαση της Nintendo θα αποτελεί μαγνητοσκόπηση επεισοδίου του Nintendo Direct. O διευθύνων σύμβουλος gaming της Microsoft σχολίασε το παραπάνω γεγονός σε πρόσφατο επεισόδιο του Inside Xbox αναφέροντας πως αυτός και η ομάδα του κατανοούν την ευθύνη του να είναι ο μόνος αντιπρόσωπος της ''Big Three'' που θα πραγματοποιήσει live παρουσίαση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: ''Η φετινή Ε3 θα έχει ενδιαφέρον. Είμαστε η μόνη πλατφόρμα με προγραμματισμένη live παρουσίαση για αυτή την χρονιά και νιώθουμε πως έχουμε την ευθύνη αντιπροσώπευσης ολόκληρης της gaming βιομηχανίας. Η Ε3 είναι μια πολύ σημαντική στιγμή της χρονιάς όπου ολόκληρη η gaming κοινότητα καθώς και οι ειδησεογραφικοί οργανισμοί που ασχολούνται με το αντικείμενο παρακολουθούν με αγωνία.''

Φημολογείται πως η Microsoft θα παρουσιάσει τουλάχιστον μια νέα κονσόλα επόμενης γενιάς στην φετινή Ε3 καθώς και πληροφορίες για το Halo Infinite. Επίσης ανακοινώθηκε πρόσφατα πως θα παρουσιαστεί και ακυκλοφόρητο υλικό νέων games από τα studios που απέκτησε πρόσφατα η Microsoft.

Η live παρουσίαση της Microsoft στην φετινή Ε3 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 23:00 το βράδυ.

Διαβάστε για την απουσία της Sony από την φετινή Ε3 και συζητήστε περισσότερα για την έκθεση στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 27) 17/04/2019 21:11
Δεδομένου πως έχω στην κατοχή μου PS4 games πιο πολύ με ενδιαφέρει το PS5 λόγω Backwards Compatibility με PS4 παρά το XBOX.
Notification