Ειδήσεις Events Gamescom 2019: Opening Night Live

Gamescom 2019: Opening Night Live

Monday, 19 Aug 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5d/e1/47/geoff-really-31-1555439811.jpg
 

Gamescom 2019: Opening Night Live

Το κεντρικό show της έκθεσης.

Η φετινή Gamescom θα ξεκινήσει με ένα livestream όπου θα γίνουν διάφορες αποκαλύψεις από μεγάλες εκδότριες εταιρείες της βιομηχανίας.

Η αναμετάδοση θα ονομάζεται "Gamescom: Opening Night Live" και παρουσιαστής θα είναι ο Geoff Keighley, παραγωγός και παρουσιαστής των The Game Awards. Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το livestream τη Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 21:00. Η Gamescom περιλάμβανε μερικές μικρές ανακοινώσεις και στο παρελθόν, αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα δοθεί έμφαση σε αυτό το κομμάτι της.

Δεδομένου ότι η EA και η Sony δεν θα κάνουν τις τυπικές τους συνεντεύξεις τύπου στην φετινή E3, ενδεχομένως να δούμε μερικές από τις ανακοινώσεις τους λίγο αργότερα, στην Gamescom.

Παρακολούθησε ζωντανά βίντεο του χρήστη gamescom στο www.twitch.tv

Δείτε ποιες εταιρείες θα δώσουν παρόν και ποιες θα απουσιάσουν από την φετινή E3.

[UPDATE: 19/8/19 - Το επίσημο show της Gamescom] Η επίσημη παρουσίαση της Gamescom με την Geoff Keighley ξεκίνησε. Δείτε την παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη για την παρουσία της Microsoft στην Gamescom και συζητήστε περισσότερα για την έκθεση στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ProfGameboy (Level 23) 21/08/2019 10:20
Μια ακόμη προσθήκη στο cast του Death Stranding. Είδαμε και κάτι από το νέο Need For Speed που επιστρέφει λίγο στα παλιά μονοπάτια.
#2 BigGreekGamer (Level 26) 21/08/2019 12:13
Μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες θα λείπει σχεδόν φέτος... (Sony)
Notification