E3 2019: Bethesda press conference

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
E3 2019: Bethesda press conference

E3 2019: Bethesda press conference

Αυτοκριτική, DOOM, Wolfenstein και mobile games.

[Αρχική δημοσίευση: 18/3/19] Η Bethesda θα διοργανώσει μία συνέντευξη τύπου και στην E3 2019, κάτι που θα σημάνει την πέμπτη press conference στις μέχρι τώρα εκθέσεις E3.

Η Αμερικάνικη εταιρεία θα προσπαθήσει να μετριάσει την κατακραυγή των gamers με το Fallout 76, αν και πλέον με την κυκλοφορία του The Elder Scrolls VI σίγουρα μια παρουσίαση τρέιλερ ή gameplay από την alpha θα έκανε πολλούς να ξεχάσουν τα κακώς κείμενα των τελευταίων μηνών.

Το μόνο σίγουρο παιχνίδι για την παρουσίαση είνα ιτο DOOM Eternal, ενώ αναμένεται να μάθουμε περισσότερα και για το Wolfenstein: Youngblood. To Starfield, ένα ακόμη πολυαναμενόμενο παιχνίδι (ίσως αμέσως μετά το Elder Scrolls VI) βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης οπότε και αυτό ανήκει στα αουτσάιντερ.

Η συνέντευξη τύπου της Bethesda θα λάβει χώρα λίγο μετά τα μεσάνυκτα της 9ης Ιουνίου και για την ακρίβεια ξημερώματα 10 Ιουνίου και ώρα 00:30. Δείτε την στο GameWorld.gr με live ανταπόκριση των όσων συμβαίνουν.


Φέτος στην E3 2019 η Sony και η EA δεν θα διοργανώσουν συνεντεύξεις τύπου, αλλά θα έχουν κανονικά τα περίπτερά τους, όπως άλλωστε και σε κάθε έκθεση.

[UPDATE: 30/3/19 - Δεν θα δούμε The Elders Scrolls VI ή Starfield] Η Bethesda ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δείξει κάτι καινούριο από τα The Elders Scrolls VI ή Starfield στην E3 2019.

Παρά το γεγονός το ότι η Bethesda επιβεβαίωσε πως θα έχει για ακόμα μία χρονιά την δική της press conference στην ετήσια έκθεση, αποκαλύφθηκε από την ίδια την εταιρεία πως δύο εκ των μεγαλύτερων ονομάτων της θα είναι απόντα από την παρουσίασή της. Όλα τα παραπάνω προέκυψαν από τις δηλώσεις του Todd Howard στην PAX East: “Είναι μία μικρή όψη της τεχνολογίας που χτίζουμε. Οι fans πρόκειται να δουν τη νέα μας μηχανή γραφικών στο Starfield. Έτσι, το The Elders Scrolls VI θα είναι η δεύτερη φορά που θα την αξιοποιήσουμε και πριν ρωτήσετε τίποτα να είστε υπομονετικοί. Θα χρειαστεί χρόνος. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα συζητήσουμε στην E3, για κανένα από τα δύο αυτά games, φέτος. Επομένως υπομονή παρακαλούμε. Θα θέλαμε πολύ βέβαια να σας δώσουμε μία γεύση λόγω της επετείου των The Elder Scrolls”.

[UPDATE 2: 10/6/19 - Σε εξέλιξη] Η συνέντευξη τύπου της Bethesda βρίσκεται σε εξέλιξη. Για να δούμε ποια θα είναι τα νέα games που θα μας παρουσιάσει;

Δείτε την συνέντευξη τύπου live:

03:35: Ο Todd Howard βγήκε επί σκηνής για να ανακοινώσει ότι το Fallout 76 είχε ένα δύσκολο λανσάρισμα και κριτικές τις οποίες άξιζε, αναγνωρίζοντας έτσι τα λάθη της Bethesda.

03:40: Το The Elder Scrolls: Blades ανακοινώθηκε ότι κυκλοφορεί από σήμερα για Android και iOS. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι θα βγει και για το Nintendo Switch το φθινόπωρο και θα είναι επίσης δωρεάν.

03:45: Παρουσιάστηκε το νέο video game του Shinji Mikami, με την ονομασία Ghostwire Tokyo.

03:55: Η Bethesda ανακοίνωσε το The Elder Scrolls Online: Elsweyr DLC.

04:07: Ανακοινώθηκε video game για το Commander Keen, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για Android και iOS.

04:10: Παρουσιάστηκε νέο τρέιλερ του card game The Elder Scrolls Legends, που επίσης υποστηρίζεται στα κινητά. Βρε μανία με τα κινητά. Κάνουν κόντρα με την Activision Blizzard ποιος θα βγάλει τα περισσότερα;

04:15: Ανακοινώθηκε το Rage 2: Insanity Rules DLC.

04:17: Ανακοινώθηκε ότι το VR game Wolfenstein Cyberpilot θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Φυσικά την τιμητική του θα έχει το Wolfenstein: Youngblood, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου. Θα διεξάγεται την δεκαετία του '80 με τις δύο κόρες του Blazkowicz και θα υποστηρίζει Co-op.

04:24: Η εταιρεία ανάπτυξης Arkane Lyon ανακοίνωσε το Deathloop, στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο αφροαμερικανοί, ένας άνδρας και μία γυναίκα.

04:32: Η Bethesda ανακοίνωσε το Orion, την νέα cloud gaming υπηρεσία, η οποία σας επιτρέπει να τρέξετε games ακόμα και σε κινητά, όπως το Doom Eternal.

04:44: Το Doom Eternal θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου μαζί με Collector's Edition που θα έχει πραγματικό κράνος το οποίο θα μπορείτε να φορέσετε στο κεφάλι σας. Το παιχνίδι θα έχει και ένα multiplayer mode με τίτλο Battle mode. Η Collector's Edition θα έχει μία Doom Slayer Mask. Θα είναι διαθέσιμη είτε από το store της εταιρείας, είτε μελλοντικά από retailers.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου της Bethesda. Με τα χιλιοπαιγμένα DOOM και Wolfenstein και χωρίς νέα βίντεο από τα The Elder Scrolls VI και Starfield, ήταν μία από τις πιο αδιάφορες παρουσιάσες που έχουμε δει ποτέ. Ακόμη χειρότερη την έκαναν τα στημένα επιφωνήματα του κόσμου στις πρώτες σειρές.

Δείτε τι θα ισχύσει για την E3 2019 όσον αφορά τις άλλες εταιρείες και συζητήστε περισσότερα για την έκθεση στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 30/03/2019 21:09
Στις next generation κονσόλες μας έδωσε The Elder Scrolls V Remake....τι να πεί κανείς γι'αυτή την Bethesda.....απ ό την γενιά του PS3,στην γενιά του PS5 και για το PS4 τίποτα.
#2 akiszax (Level 21) 10/06/2019 18:50
Ghostwire Tokyo μου έκανε εντύπωση μόνο. Ολα τα υπολοιπα ειναι χιλιοπαιγμένα.
#3 VestigiaL (Level 8) 11/06/2019 00:58
Πέρα απο Ghostwire Tokyo και ίσως το Deathloop τα υπόλοιπα τίποτα το ιδιαίτερο.
#4 ProfGameboy (Level 23) 11/06/2019 12:08
Κλασσική αξία το DOOM αλλά γενικότερα η Bethesda κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα στην έκθεση.
#5 Smoses (Level 26) 11/06/2019 13:07
Μόνο από το Ghostwire Tokyo περιμένω να δω gameplay, ελπίζω να είναι περισσότερο στυλ Sekiro παρά The Evil Within.
#6 Astro (Level 19) 13/06/2019 10:20
Ghostwire Tokyo και DOOM με τράβηξαν, για τα υπολοιπα δεν τρελάθηκα.
Notification