Gamescom 2018: Οι παρουσιάσεις

Hot
Gamescom 2018: Οι παρουσιάσεις

Gamescom 2018: Οι παρουσιάσεις

Πολλά games με έντονο ενδιαφέρον.

 

Φέτος στην Gamescom οι καθιερωμένες συνεντεύξεις τύπου των εταιρειών δείχνουν ότι οδεύουν προς την εξαφάνιση, παρότι πρόκειται για το μεγαλύτερο gaming event στον κόσμο σε προσέλευση κόσμου. Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιες παρουσιάσεις που αναμένεται να συγκεντρώσουν μικρό ενδιαφέρον μεν από το ευρύ κοινό, αλλά μεγαλύτερο από τους fans των αντίστοιχων εταιρειών.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Gamescom 2018:

- Nvidia: Δευτέρα 20/8 στις 18:30: Θα παρουσιαστούν οι νέες κάρτες γραφικών

- Τελετή έναρξης: Τρίτη 21/8 στις 10:00. Αναμένεται να παρουσιαστούν τρία νέα games, από τις εταιρείες THQ Nordic, Deep Silver και Bandai Namco.

- Microsoft: Τρίτη 21/8 στις 17:30: Παρουσίαση των νέων Xbox One games, μέσω της εκπομπής Inside Xbox.

- Blizzard: 22/8 στις 11:30: Θα υπάρξει livestream με συζήτηση για διάφορα games, καθώς επίσης και τα νέα updates του Overwatch, ενώ τα livestreams θα συνεχιστούν μέχρι και τις 25/8.

Το GameWorld θα βρίσκεται στην Gamescom 2018 με τετραμελή ομάδα, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να διαβάσετε όλα όσα συμβαίνουν στην Κολωνία της Γερμανίας στην μεγαλύτερη επί ευρωπαϊκού εδάφους gaming έκθεση.

Συζητήστε για την έκθεση στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification