Nintendo Direct 8/8/2018

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Nintendo Direct 8/8/2018

Nintendo Direct 8/8/2018

Νέοι χαρακτήρες και 103 πίστες για το Super Smash Bros. Ultimate.

Η Nintendo παρουσίασε αρκετούς νέους χαρακτήρες για το Super Smash Bros. Ultimate. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δήλωσε πως ο συγκεκριμένος τίτλος θα περιλαμβάνει το μεγαλύτερο ρόστερ χαρακτήρων που έχουμε συναντήσει ποτέ. Ανακοινώθηκαν πέντε νέοι χαρακτήρες, τρεις από τους οποίους αποτελούν Echo Fighters. Ο συγκεκριμένος όρος χρησιμοποιείται για εναλλακτικές μορφές ήδη υπαρχόντων μαχητών με διαφορετικές κινήσεις αλλά και αμφίεση. Αν χάσατε το σημερινό Nintendo Direct, δείτε το παρακάτω:

Οι χαρακτήρες που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

- Simon Belmont και Richter Belmont από την σειρά Castlevania
- Chrom
- Dark Samus
- King K. Rool

Τέλος, η Nintendo ανέφερε πως θα υπάρχουν συνολικά 103 πίστες στο νέο Super Smash Bros. Ultimate. και 800 μουσικά tracks. Επίσης είδαμε elimination mode 3v3 και 5v5 αλλά και assist trophies.

Το Super Smash Bros. Ultimate θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου για το Switch. Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το παιχνίδι και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification