Ειδήσεις Events E3 2018: Bethesda press conference

E3 2018: Bethesda press conference

Monday, 11 Jun 2018  | in Events | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου   | (5 σχόλια)
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d3/f7/9f/bethesda-e3-2018-3-news-74-1528715135.jpg
 

E3 2018: Bethesda press conference

Starfield, The Elder Scrolls VI, Rage 2, νέο Doom και Fallout 76.

[Αρχική δημοσίευση: 3/3/18] Η Bethesda θα επιστρέψει στην E3 2018 με την τέταρτη ετήσια press conference της στο event.

Όπως και τα προηγούμενα τρία χρόνια έτσι και φέτος η Bethesda Softworks θα έχει και φέτος τον δικό της χρόνο στη σκηνή της E3. Η μεγάλη αυτή εταιρεία ανάπτυξης έχει αφήσει κάθε χρόνο ευχαριστημένο το κοινό της, αφού τα προηγούμενα έτη εκμεταλλεύτηκε την έκθεση της E3 για να ανακοινώσει τίτλους όπως τα The Evil Within 2, Fallout 4 και Wolfenstein II: The New Colossus.

[UPDATE: 13/4/18 - Υποσχέσεις για μεγάλο περιεχόμενο] Ο Peter Hines της Bethesda δήλωσε πως η εταιρεία θα παραστεί με την συνοδεία πολλών games στην φετινή E3.

Δύο μήνες πριν την έναρξη της E3 οι εκθέτες έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζουν το κοινό τους για το τι θα συναντήσουν στο φετινό event. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις προχώρησε ο Peter Hiner, αντιπρόεδρος της Bethesda, ο οποίος υποσχέθηκε θα προσφέρουν μία πλούσια παρουσίαση.

bethesda e3 2018 2 news
Για την ακρίβεια δήλωσε: “Δεν μπορώ να αναφέρω το τι θα ανακοινώσουμε και το πότε θα κυκλοφορήσουν αυτά τα games. Θα πω όμως ότι έχουμε αρκετά νέα πράγματα για να πούμε στην E3. Είτε ο κόσμος το αντιλαμβάνεται είτε όχι, η E3 είναι σημαντική περίοδος για εμάς. Βρισκόμαστε στην μέση αρκετών προετοιμασιών και δουλειάς σε όλο αυτό το περιεχόμενο, ωστόσο είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Έχουμε πολλά πράγματα τα οποία θα λατρέψει το κοινό. Δεν θα είναι ένα είδους παιχνιδιού ή genre. Θα έχουμε πολλά πράγματα, διαφορετικών τομέων και ελπίζουμε να υπάρχει κάτι για όλους εκεί πέρα”.

bethesda e3 2018

Η φετινή της press conference θα λάβει χώρα την Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 4:30 τα ξημερώματα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ή φήμες σχετικά με τα νέα games που ενδέχεται να ανακοινωθούν. Συντονιστείτε στο GameWorld.gr για το καθιερωμένο live update με όλες τις ανακοινώσεις.

[UPDATE: 11/6/18 - Live Update] Η συνέντευξη τύπου της Bethesda ξεκινάει στην E3 2018. Συντονιστείτε για να την παρακολουθήσετε με live update στο GameWorld.gr.

04:30: Ενώ βρισκόμαστε στη συνέντευξη τύπου της Bethesda, ο Γιώργος Τζίτζιφας βρίσκεται ακόμη στο Microsoft Theater και παίζει exclusive games σε Xbox One. Επομένως θα δούμε την συνέντευξη τύπου παρέα. Για αρχή ο Pete Hines, αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing, ανέβηκε στο stage.

04:36: Ανακοινώθηκε το Rage 2, με...χιουμοριστικό τόνο απέναντι στα καταστήματα Walmart που έκαναν leak το γεγονός ότι αναπτύσσεται. Ο Andrew WK τραγούδησε επί σκηνής ένα Punk Rock τραγούδι, που αν καταλάβαμε καλά έχει τίτλο "Get Ready to die" και προορίζεται ως promo για το παιχνίδι.

04:42: Στο Rage 2 θα παίζετε ως ο Walker, με το gameplay να είναι open world. Το παιχνίδι θα είναι playable στην E3, ενώ προβλήθηκε gameplay video. Στην αποστολή που είδαμε, ο Walker έπρεπε να βρει ένα κειμήλιο. Αρχικά έλεγξε ένα όχημα και με αυτό πυροβόλησε άλλα οχήματα με ρουκέτες. Στη συνέχεια όταν βγήκε από το όχημα έκανε επίδειξη των skills του. Πέταξε τους εχθρούς στον αέρα, χρησιμοποίησε γιγάντια αστεράκια, ενώ με ένα skill έγινε ταχύτατος και προκαλούσε παραπάνω damage για κάποια δευτερόλεπτα. Το βίντεο περιέχει ακόμα και easter eggs, όπως αστείες διαφημίσεις του μέλλοντος.

Γενικά η δράση είναι γρήγορη και το πιστολίδι ακατάπαυστο. Προς το τέλος του βίντεο ο Walker κέρδισε το ability Shatter με το οποίο απλώνει την παλάμη του και πετάει τους εχθρούς του δεκάδες μέτρα μακριά.

04:50: Ανακοινώθηκε ότι το The Elder Scrolls: Legends θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

04:57: Έρχεται νέο DOOM καθώς ανακοινώθηκε το DOOM Eternal! Για το παιχνίδι μίλησαν οι Hugo Martin (Creative Director) και Marty Stratton (Executive Producer και Game Director). Το παιχνίδι θα παρουσιαστεί εκτενώς στην Quakecon τον Αύγουστο (γιατί όχι τώρα;)

04:59: Παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ για το The Elder Scrolls: Legends.

05:01: Ο Joshua Boyle, Community Manager του Quake Champions, μίλησε για το παιχνίδι που εκπροσωπεί λέγοντας ότι "Αποτελεί την πιο διασκεδαστική online εμπειρία". Το Quake Champions βρίσκεται ακόμη σε early access. Κάντε εγγραφή στο Quake.com και θα μπορέσετε έτσι να κρατήσετε το παιχνίδι δωρεάν για πάντα. Στο κλείσιμο της ομιλίας του Boyle παρουσιάστηκε ένα τρέιλερ με χαρακτήρες του παιχνιδιού.

05:05: Η Bethesda ανακοίνωσε ένα update για το Prey με την ονομασία Mooncrash, υπό την μουσική υπόκρουση του "You Spin me round".

05:11: Από την Machine Games, οι Jerk Gustafsson (Executive Producer) και Jens Matthies (Creative Director) ανακοίνωσαν την έκδοση του Wolfenstein II για το Nintendo Switch.

05:12: Ανακοινώθηκε η Skyrim: Very Special Edition, η οποία θα μεταφέρει το Skyrim...στην πραγματική σας ζωή.

Μέχρι τώρα έχουμε παίξει Skyrim σε PC, σε κονσόλες, σε μια νέα έκδοση με βελτιωμένα γραφικά, γενικά έχουμε κόλλημα μαζί του. 

Αν είστε απολύτως "καμένοι" με το Skyrim, τότε η Bethesda κυκλοφορεί για εσάς την έκδοση του Skyrim για το Amazon Alexa. Ο Virtual Assistant της Bethesda θα συνομιλεί μαζί σας και στην ουσία θα είναι σαν να παίζετε κάποιο table-top RPG, χωρίς την φυσικά παρουσία DM στο χώρο. Το παιχνίδι θα βασίζεται στα αντίκειμένα σας στο παιχνίδι.

05:13: Ανακοινώθηκε το Wolfenstein: Young Blood, το οποίο θα εστιάσει στην ιστορία του B.J. Blazkowicz και των δίδυμων κορών του, Jess και Soph. Θα αποτελέσει συνέχεια του Wolfenstein II και θα είναι ένα Co-op game το οποίο θα διεξάγεται στο Παρίσι του 1980.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι VR εκδόσεις των Wolfenstein και Prey.

05:15: Ο Todd Howard, designer, σκηνοθέτης και παραγωγός της Bethesda, παρουσίασε το Fallout 76. Αρχικά παρουσιάστηκε τρέιλερ και στη συνέχεια ένα σύντομο gameplay video, στο τέλος του οποίου μας μίλησε με artwork για το παιχνίδι. Η σημαντικότερη ανακοίνωση είναι ότι το Fallout 76, εκτός από single-player θα παίζεται και online!

05:25: Η Bethesda ανακοίνωσε μια άκρως ασυνήθιστη συλλεκτική έκδοση για το Rage 2. Η Rage 2 Collector's Edition περιέχει το κεφάλι του Ruckus the Crusher, το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε στον τοίχο σας. Το κεφάλι μιλάει και τραγουδάει, ενώ διαθέτει motion sensor για να ανιχνεύει την κίνηση στο χώρο!

Συν τις άλλοις η συλλεκτική περιέχει αφίσα, το παιχνίδι σε steelbook και τα in-game αντικείμενα της Deluxe Edition, όπως όπλο, armor, monster truck, BFG, Wasteland Wizard cheat codes και την αποκλειστική αποστολή Cult of the Dead. Το κόστος της ανέρχεται στα 120 δολάρια και μπορείτε να την αποκτήσετε (και να τρομάξετε την παρέα σας) από το Rage.com. Το Rage 2 θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

05:30:Το Fallout 76 θα διαθέτει photo mode. Θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους παίκτες, αλλά θα υποστηρίζεται και το single-player κομμάτι του παιχνιδιού. Σύντομα θα υπάρξει και η σχετική beta. Γνωστοποιήθηκε επίσης η ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

05:40: Ανακοινώθηκε η Fallout 76 Power Armor Collector's Edition.

Η συλλεκτική έκδοση του Fallout 76 θα περιέχει helmet από το T-51 Power Armor, σε μέγεθος κεφαλιού και με λάμπα, Voice modulator (σ.σ. άραγε θα μετατρέπει την φωνή σας;) Θα μπορείτε κανονικά να φορέσετε το κράνος, κάτι που έχει ιδιαίτερο χαβαλέ. Η συσκευασία περιέχει επίσης μία συλλεκτική τσάντα, το παιχνίδι σε steelbook, 24 συλλεκτικές φιγούρες Fallout που θυμίζουν τα στρατιωτάκια με τα οποία έπαιζαν οι πατεράδες και οι παππούδες μας και έναν χάρτη που φοσφωρίζει στο σκοτάδι.

05:43: Γνωστοποιήθηκε ότι το Fallout Shelter θα κυκλοφορήσει και σε PS4 και Nintendo Switch.

05:44: Ανακοινώθηκε το The Elder Scrolls: Blades, ένα RPG για κινητά. Αποτελεί ένα First-Person RPG (μια σημαντική διαφοροποίησή του από το Fallout Shelter). Θα διαθέτει procedurally generated dungeons. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο melee, όσο και ranged επιθέσεις, ενώ θα υπάρχει και character creation με levelling system. Το παιχνίδι θα μπορεί να παιχτεί ακόμα και με το ένα χέρι. Θα κυκλοφορήσει ως free-to-play το φθινόπωρο.

05:52: Η Bethesda ανακοίνωσε μία ολοκαίνουργια σειρά, την πρώτη μετά από 25 χρόνια. Θα ονομάζεται Starfield. 

Το Starfield αναπτύσσεται από developers των σειρών The Elder Scrolls και Fallout. Πρόκειται για μια διαστημική περιπέτεια η οποία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Πέρα από το teaser trailer δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες.

05:55: Η παρουσίαση της Bethesda έκλεισε ιδανικά την συνέντευξη τύπου της στην E3 2018 με την αποκάλυψη του πρώτου teaser trailer για το The Elder Scrolls VI.

Ο game designer και director της Bethesda Todd Howard, επιβεβαίωσε και επίσημα την ύπαρξη του πολυαναμενόμενου Action RPG, που μετά το Skyrim έχει αποκτήσει ένα τεράστιο κοινό στο παγκόσμιο gaming community. Δείτε το σύντομο τρέιλερ.

Με νέα όπλα στο ρεπερτόριό της
Η Bethesda ξεκίνησε την συνέντευξη τύπου της στη φετινή E3 με το Rage 2. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε το DOOM Eternal και κάπου η παρουσίαση άρχισε να κουράζει όταν αρχίσαμε να ενημερωνόμαστε για διάφορα DLC ήδη γνωστών games. Ακολούθησε η ανακοίνωση του Wolfenstein: Young Blood. Ωστόσο, από την ώρα που ο Todd Howard ανέβηκε στο stage, πήρε τα ηνία πάνω του και μας χάρισε ένα συναρπαστικό δεύτερο ημίχρονο. Παρουσίασε εκτενώς το Fallout 76, το οποίο θα διαθέτει Online Co-op, κάτι που δοκιμάζεται για πρώτη φορά στη σειρά, ανακοινώθηκε το free-to-play RPG Elder Scrolls: Blades. Την παράσταση ωστόσο έκλεψαν οι δύο τελευταίες ανακοινώσεις. Η Bethesda εργάζεται πάνω σε μια νέα διαστημική σειρά με την ονομασία Starfield, το genre της οποίας δεν έχουμε μάθει ακριβώς. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αποκάλυψη του The Elder Scrolls VI, το teaser trailer του οποίου συνοδεύτηκε από remixed μουσική του Skyrim.

Γενικά η Bethesda έδειξε για άλλη μια φορά ότι ο βασικός πυρήνας του κοινού της είναι οι RPG παίκτες, παρότι μπορεί να έχει στις τάξεις της την id Software. Σίγουρα η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική και εν μέρει μας ικανοποίησε, παρότι για τις δύο τελευταίες (και μεγάλες) ανακοινώσεις, δεν είδαμε ούτε εκτενή βίντεο, αλλά ούτε υπάρχει κάποια ελπίδα να παίξουμε τα συγκεκριμένα games εδώ στο Λος Άντζελες.

Δείτε όλες τις συνεντεύξεις τύπου στην E3 2018 και συζητήστε για την έκθεση στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 landogar (Level 13) 11/06/2018 03:55
Άγριο ξενύχτι σήμερα και αύριο. Ανυπομονώ να δω gameplay από Fallout 76.
#2 +2 AntonKos (Level 17) 11/06/2018 05:16
Τι βλέπουμε ρε πούστη μου?Ρε Bethesda πας καλά?ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ UPDATES ΤΟΥ PREY?Το ιδιο και για τα VR!Δείξτε μας νέα games!Elder Scrolls 6 το λιγότερο.
#3 MuscleMuseum (Level 11) 11/06/2018 06:03
TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ , FALLOUT 74 COLLECTORS TAKE MY MONEY ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!! !!!
#4 Manos (Level 38) 11/06/2018 06:19
Το καλύτερο φινάλε για μένα ήταν οι αποκαλύψεις του The Elder Scrolls VI και του Starfield.
Από την μία η αγαπημένη μου RPG σειρά, από την άλλη επιτέλους ένα νέο franchise. Έπρεπε να περάσουν...25 χρόνια για να το πράξει και αυτό η Bethesda. Ειλικρινά έχω βαρεθεί να βλέπω sequel στα sequel, λες και έχουν στερέψει οι game designers από ιδέες. Με αυτά τα δύο είμαι υπερ-καλυμένος.
#5 +1 dimzap (Level 3) 11/06/2018 13:13
elder scrolls. αυτο ηταν κερασακι στην τουρτα.
Notification