Ειδήσεις Events Nintendo Direct: 14/9/17

Nintendo Direct: 14/9/17

Thursday, 14 Sep 2017  | in Events | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/79/2b/91/3286901-bundle-32-1505348648.jpg
 

Nintendo Direct: 14/9/17

Έρχονται Skyrim, Wolfenstein 2, Doom και Kirby. Νέα Switch και 3DS XL bundles. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/9/17] Η Nintendo ανακοίνωσε ότι στις 14 Σεπτεμβρίου στη 01:00 θα διεξάγει ένα νέο Direct, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στα νέα games των Switch και 3DS που θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Το βίντεο θα έχει διάρκεια 45 λεπτά και μέσα σε αυτά θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το Super Mario Odyssey.

[UPDATE: 14/9/17 - Nintendo Direct: Οι ανακοινώσεις] Η Nintendo παρουσίασε τα νέα games του Switch και του 3DS στο νέο Nintendo Direct που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Οι ανακοινώσεις:
- Το Skyrim θα έρθει στο Switch στις 17 Νοεμβρίου.
- Το Wolfenstein 2: The New Colossus θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 για το Switch.
- To νέο Doom θα κυκλοφορήσει φέτος στα τέλη της χρονιάς και στο Switch.
- Θα κυκλοφορήσουν Arcade ports παλιών games της Nintendo, σε μια υπηρεσία με τίτλο Arcade Archives. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται σε πρώτη φάση τα Mario Bros., Vs. Balloon Fight, Vs. Ice Climber, Vs. Pinball και Vs. Clu Clu Land. Η υπηρεσία θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου. Στην Ιαπωνία η υπηρεσία θα κοστίζει 792 γιεν (6 ευρώ).
- Το Kirby Battle Royale ανακοινώθηκε για το 3DS. Στα του gameplay, θα χρησιμοποιείτε τον Kirby έχοντας μία σειρά από abilities, θα υπάρχουν 10 modes, υποστήριξη multiplayer (online και τοπικού), ενώ ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου 2018.
- Το Super Mario Odyssey θα έχει ενα πληρες photo mode.
- Έρχεται το 2ο DLC για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ονομάζεται The Champions' Ballad και θα είναι διαθέσιμο σε όσους έχουν το season pass. Επίσης, θα κυκλοφορήσουν τέσσερα νέα Amiibo, με τους ήρωες Daruk, Mipha, Urbosa και Revali.
- Στο Fire Emblem Warriors που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, θα προστεθεί και ο χαρακτήρας Lyn, ο οποίος ήταν ένας εκ των βασικών ηρώων του Fire Emblem στο Game Boy Advance.
- Το Xenoblade Chronicles 2 θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου. Την ίδια ημέρα θα υπάρξουν επίσης special edition με κόστος 100 ευρώ, αλλά και Pro Controller κόστους 75 ευρώ. Η Special Edition θα έχει soundtrack, art book 220 σελίδων και steelbook.

Νέα Switch και 3DS bundles
- Θα κυκλοφορήσει Nintendo Switch bundle με το Super Mario Odyssey. Στην Αμερική θα κοστίζει 380 δολάρια. Στην Ελλάδα αναμένουμε μια αντίστοιχη τιμή στα 380 ευρώ.
- Ανακοινώθηκε Poke Ball New 3DS XL στις 3 Νοεμβρίου με ειδικό skin και τα Pokemon Ultra Sun και Ultra Moon. Τα Pokemon Ultra Sun και Ultra Moon θα κυκλοφορήσουν στις 17 Νοεμβρίου.

Downloads
Πέρα από τις παραπάνω ανακοινώσεις, από σήμερα μπορείτε να κατεβάσετε τα παρακάτω demos νέων games από το eShop. Καταρχήν το demo του Octopath Traveler για το Switch. Όσοι έχετε το Arms μπορείτε να κατεβάσετε το νέο update με την ηρωίδα Lola Pop, ενώ σας παρέχεται η δυνατότητα να κάνετε remap τα controls.
Οι κάτοχοι 3DS θα λάβετε demo του Etrian Odyssey V: Beyond the Myth και όσοι έχετε New 3DS ή New 2DS μπορείτε να αγοράσετε το Minecraft: New Nintendo 3DS Edition, το οποίο είναι συμβατό μόνο με τα New 3DS.

Θυμίζουμε ότι στα τέλη του Αυγούστου η Ιαπωνική εταιρεία είχε διαξάγει και το Nindies Summer Showcase, στο οποίο παρουσίασε τα indie games που θα κάνουν την εμφάνισή τους στις κονσόλες της. Συζητήστε εκτενώς για το Nintendo Direct στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Zaratoth (Level 28) 14/09/2017 12:05
Πολύ καλό Direct, γεμάτο με ανακοινώσεις.
Notification