Ειδήσεις Events The Game Awards: Τα games προηγούμενων ετών μπορούν να είναι υποψήφια

The Game Awards: Τα games προηγούμενων ετών μπορούν να είναι υποψήφια

Thursday, 08 Oct 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Παύλος.Κ   | (1 σχόλιο)
Παύλος.Κ

Παύλος.Κ  

Περιμένει να βγει το Victoria 3
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/76/7e/72/Geoff-Keighley-46-1602163356.jpg
 

The Game Awards: Τα games προηγούμενων ετών μπορούν να είναι υποψήφια

Τα Among Us και Hades στις υποψηφιότητες.

Για πολλούς τα βραβεία Game Of The Year αποτελούν την πιο σημαντική τελετή αναγνώρισης της ποιότητας ενός gaming τίτλου.

Συνήθως σε κάθε ετήσια τελετή των βραβείων Game Of The Year τα games που βραβεύονται έχουν κυκλοφορήσει μέσα στο έτος που διεξάγεται η βράβευση. Ωστόσο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του παρουσιαστή και συντονιστή της τελετής Geoff Keighley, αυτό δεν θα ισχύει για τα βραβεία Game Of The Year 2020.

Κατά την διάρκεια του podcast We Have Cool Friends των Kinda Funny ο Geoff Keighley εξήγησε την λογική του πίσω από την απόφαση να βραβευτούν και τίτλοι που δεν βγήκαν μέσα στο 2020. Αρχικά βέβαια δήλωσε πως αν και είναι ο κύριος εκπρόσωπος των βραβείων ο ίδιος δεν επιλέγει ποια games θα είναι υποψήφια για να βραβευτούν καθώς αυτή την τιμή απολαμβάνουν διάφορα πάνελ ειδικών της gaming βιομηχανίας. Έπειτα εξήγησε γιατί τίτλοι όπως το Among Us ή το Hades που δεν βγήκαν τυπικά μέσα στο 2020 θα μπορούν να κερδίσουν κάποιο από τα βραβεία των Game Of The Year 2020. H εξήγησή του βασίστηκε πάνω στον ισχύοντα για χρόνια κανονισμό των βραβείων που λέει πως ένας τίτλος που δεν έχει βγει τυπικά μέσα στο ίδιο έτος με τα βραβεία μπορεί να βραβευτεί αν γνωρίσει ευρεία απήχηση στο ίδιο ημερολογιακό έτος, ενώ στη συνέχεια ο Geoff Keighley δήλωσε «Αν ο κόσμος αποφασίσει πως το Among Us είναι το καλύτερο video game της χρονιάς ακόμη και αν κυκλοφόρησε το 2018 είμαι εντάξει με αυτό» .

Στη συνέχεια προχώρησε την συλλογιστική του λέγοντας πως είναι δυνατόν στο μέλλον ένας τίτλος να κερδίσει το βραβείο του Game Of The Year για δύο σερί χρονιές παρομοιάζοντας τα Game Of The Year με τα Emmy όπου σειρές σαν το Breaking Bad έχουν κερδίσει βραβεία σε πολλές ετήσιες τελετές των Emmy. Μάλιστα πρόσθεσε πως «αν το Fortnite είναι το καλύτερο game για τέσσερις σερί χρονιές γιατί να μην κερδίσει το βραβείο Game Of The Year κάθε χρόνο;».

H τελετή των βραβείων Game Of The Year θα διεξαχθεί στις 10 Δεκεμβρίου ενώ οι υποψήφιοι τίτλοι για την κάθε κατηγορία αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στον Νοέμβριο.

Διαβάστε εδώ για τα games που βράβευσε το Gameworld μέσα στο 2019 και συζητήστε για τα Game of The Year Awards στο παρακάτω forum topic. 

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 09/10/2020 08:01
Είναι σωστό αυτό που είπε.Κάποιοι τίτλοι που ανήκουν στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν μπορεί να κυριαρχούν και τα επόμενα χρόνια στην αγορά.
Notification