Ειδήσεις Events ExileCon με συμμετοχή δημιουργών του Diablo

ExileCon με συμμετοχή δημιουργών του Diablo

Friday, 15 Nov 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/11/d8/1e/path-30-1573823555.jpg
 

ExileCon με συμμετοχή δημιουργών του Diablo

Το πρώτο fan-convention για το Path of Exile είναι πραγματικότητα.

 

Το πρώτο fan convention για το Path of Exile, Exilecon, θα λάβει μέρος το σαββατοκύριακο στην μητρόπολη της Grinding Gears, εταιρίας ανάπτυξης του game, στην Auckland, Νέα Ζηλανδία.

Αναμένεται να είναι ένα μεγάλο σόου για το Diablo-like δωρεάν Action RPG, καθώς η εταιρία ανάπτυξης υποσχέθηκε ότι θα κάνει κάποιες ανακοινώσεις για τα επόμενα expansions του game, καθώς και θα πραγματοποιηθεί διάλογος με τους developers. Το event θα ξεκινήσει στις 16 Νοεμβρίου 11:00 και θα μεταδοθεί μέσω Twitch.

Την πρώτη ημέρα του ExileCon θα γίνει panel με καλεσμένο τον FX artist Ivan Leong, το οποίο θα ονομάζεται “Creating Game Effects in Path of Exile.” Επίσης θα υπάρχουν panels τα οποία θα συζητούν για τα επερχόμενα updates 3.9.0 και 4.0.0, τα οποία επίσης θα μεταδοθούν λάιβ. Την δεύτερη ημέρα θα έχει υπάρχει ένα μεγάλο panel στο οποίο θα παραστούν οι ιδρυτές της Blizzard North, η ομάδα που δημιούργησε το πρώτο Diablo. Οι David Brevik, Max Shaefer και Erich Schaefer θα μιλήσουν στο panel, το οποίο ωστόσο δεν θα μεταδοθεί.

Διαβάστε το review του Path of Exile και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification