Ειδήσεις Events BlizzCon 2019

BlizzCon 2019

Tuesday, 22 Oct 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/af/40/b3/blizzcon-2019-collectibles-86-1556216362.jpg
 

BlizzCon 2019

Έρχονται τρεις ανακοινώσεις έκπληξη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/4/19] Σήμερα ανακοινώθηκαν ο τόπος και ο χρόνος που θα διεξαχθεί η φετινή BlizzCon.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα γίνει για άλλη μια φορά στο Anaheim Convention Centre, στην California των ΗΠΑ και οι ημερομηνίες διεξαγωγής της είναι 1 και 2 Νοεμβρίου.

Για να γιορτάσει τα 25 χρόνια κυκλοφορίας του Warcraft, η Blizzard δίνει δώρο μαζί με κάθε εισιτήριο για την BlizzCon 2019 μια συλλεκτική φιγούρα Alliance Footman ή Orc Grunt.

blizzcon 2019 collectibles 1

blizzcon 2019 collectibles 2

Δεν υπάρχουν προς το παρόν επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, πέρα από τα συνηθισμένα τουρνουά για games της Blizzard.

[UPDATE: 22/10/19 - Πολλές ανακοινώσεις-έκπληξη] Η φετινή BlizzCon θα έχει πολλές ανακοινώσεις έκπληξη.

Την άλλη Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, η Blizzard θα ξεκινήσει την εκδήλωση με τρία "Coming soon", το ένα μετά το άλλο και σε διάρκεια 45 λεπτά το καθένα. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα Diablo 4, Overwatch 2 και ένας ακόμη τίτλος. Το πρόγραμμα θα συνεχίσει με αγώνες eSports για το Hearthstone, το StarCraft, αλλά και τουρνουά World of Warcraft.

Στις 2 Νοεμβρίου θα υπάρξει επίδειξη cosplay, βραδιά για το Community και νεότερα για WoW και Hearthstone. Το τριήμερο θα κλείσει με μπόλικο WoW την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, αν και υπάρχει ακόμα και 45 λεπτό The Art of Diablo, όπου και εκεί ισως δούμε υλικό από το Diablo IV, αν φυσικά έχει πρώτα ανακοινωθεί.

Διαβάστε για την περσινή BlizzCon και συζητήστε για την BlizzCon 2019 στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification