Sherlock Holmes: Chapter One gameplay videos

Hot
Ερμής Δερβίσης
Sherlock Holmes: Chapter One gameplay videos

Sherlock Holmes: Chapter One gameplay videos

Το νέο τρέιλερ παρουσιάζει τις μάχες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση:12/2/21] Κατά την διάρκεια του Epic Games Store Spring Showcase, η εταιρεία ανάπτυξης Frogwares έδειξε ένα σύντομο τρέιλερ του Sherlock Holmes: Chapter One, στο οποίο είδαμε gameplay από τον επερχόμενο τίτλο.

Στο Sherlock Holmes: Chapter One θα παίζετε ως ένας νεαρός Sherlock 21 ετών και με βασικό στόχο να λύσετε το μυστήριο του φόνου της μητέρας του. Η βασική ιστορία θα έχει πέντε αποστολές ενώ θα υπάρχουν περισσότερα από 30 side quests, κάποια από τα οποία θα είναι το ίδιο μεγάλα σε διάρκεια με τα βασικά. Για την ολοκλήρωση της βασικής ιστορίας θα χρειαστείτε περίπου 14 με 16 ώρες και ίσως πάνω από 40 για ολόκληρο το παιχνίδι.

Στο νησί θα μπορείτε να ερευνήσετε και διάφορα συμβάντα με διαφορετικές ιστορίες, ενώ θα υπάρχει και η πιθανότητα να κατηγορήσετε τον λάθος άνθρωπο αν έχετε να κάνετε με πολλούς υπόπτους. Έτσι είτε επιλέξετε το λάθος άτομο είτε όχι η ιστορία θα συνεχίσει κανονικά. Ως Sherlock Holmes εκτός από το να ψάχνετε λύσεις για τα puzzles θα πρέπει επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις να παλέψετε με τους κακούς.

Στο Sherlock Holmes: Chapter One ο γνωστός ντετέκτιβ όντας νεαρός, δεν έχει ακόμα αποκτήσει την μεγάλη του φήμη, πράγμα που θα κάνει με την βοήθειά σας. Τα στοιχεία που ψάχνετε δεν θα είναι πάντα σε εμφανή σημεία και θα πρέπει πάντα να έχετε το νου σας, ενώ για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την μεγάλη παρατηρητικότητα του Sherlock, για να εντοπίσετε τις αδυναμίες τους. Στο open-world νησί που βρίσκεστε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με διεφθαρμένους πολιτικούς και μεγάλους εγκληματίες, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, θα πρέπει να επιλέξετε αν με το να αποκαλύψετε την αλήθεια θα κάνετε περισσότερο καλό ή κακό.

[UPDATE: 24/3/21 - Το πρώτο gameplay trailer] H Frogwares δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer του Sherlock Holmes: Chapter One, σε συνέχεια του teaser που είχε αποκαλύψει τον Φεβρουάριο.

Το Sherlock Holmes: Chapter One είναι prequel των προηγούμενων Sherlock Holmes που έχει κυκλοφορήσει η Frogwares και πηγαίνει τους παίκτες στη νεαρή ηλικία του διάσημου ντετέκτιβ και την έρευνα που θα οδηγήσει σε μια ζωή εξιχνιάσεων. Ο Sherlock φτάνει στο ηλιόλουστο κι εμπνευσμένο από την Μεσόγειο νησί της Cordona, μια σκόπιμη αισθητική απόκλιση από τους ομιχλώδεις δρόμους του Λονδίνου και τις αγροτικές τοποθεσίες των προηγούμενων games και με την βοήθεια του καλού του φίλου Jon, ξεκινά να διερευνά τον θάνατο της μητέρας του, γεγονός που ξεκινάει το επερχόμενο open-world Adventure τρίτου προσώπου της Frogwares.

Η Ουκρανική εταιρεία ανάπτυξης εξήγησε ότι: “Το νησί και η πόλη είναι σημείο ανάμιξης εθνών, χαρακτήρων κι αρχιτεκτονικής. Η Ευρωπαϊκή, η Μεσογειακή, η Αφρικανική και η κουλτούρα της Μέσης Ανατολής έχουν όλες ριζώσει εδώ και προσφέρουν τις πέντε μοναδικές περιοχές της πόλης τις οποίες θα εξερευνήσει ο Sherlock.” Το νέο gameplay video της Frogwares παρουσιάζει τα εργαλεία που θα είναι διαθέσιμα στους παίκτες κατά την διάρκεια της έρευνάς τους στην Cordona, η οποία θα περιλαμβάνει και 30 side quest. Το Mind Palace, για παράδειγμα, θα χρησιμοποιείται για την αποθήκευση στοιχείων και τον συνδυασμό τους ώστε να προκύπτουν συμπεράσματα, ενώ θα υπάρχει ένα profiling mode και διάφορες μεταμφιέσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνετε infiltrate και να βρείτε πληροφορίες.

Η μάχη παρουσιάζεται επίσης και η Frogwares ισχυρίζεται ότι σκοπεύει να διασφαλίσει ότι οι αντιπαραθέσεις θα είναι σύμφωνες με τον χαρακτήρα του Sherlock: “Επομένως μαζί με μερικές σφαίρες, ο Sherlock θα χρησιμοποιεί κάθε είδους κόλπο από αντιπερισπασμούς, περιβάλλοντα που καταστρέφονται και φυσικά το παραδοσιακό χαστούκι στο πρόσωπο όταν αυτό είναι εφικτό.”

[UPDATE: 1/10/21 – Νέο τρέιλερ που δείχνει τις μάχες] Η Frogwares κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ, το οποίο παρουσιάζει το σύστημα μάχης του Sherlock Holmes: Chapter One.

Θα μπορείτε να κάνετε melee επιθέσεις αλλά και να χρησιμοποιήσετε όπλα. Επίσης θα μπορείτε να εντοπίζετε τα αδύναμα σημεία των εχθρών αλλά και να εκμεταλλεύεστε το περιβάλλον. Για να συλλάβετε κάποιον θα πρέπει πρώτα να τον ακινητοποιήσετε, ενώ μπορείτε και να του σκοτώσετε. Όπως και στις επιλογές των διαλόγων έτσι και οι επιλογές που θα κάνετε στις μάχες θα έχει το αντίστοιχο αντίκτυπο στη σχέση του Sherlock και του φίλου του Jon.

Αν προτιμάτε να επικεντρωθείτε στις έρευνες μπορείτε να αλλάξετε την δυσκολία στις μάχες αλλά και να τις απενεργοποιήσετε τελείως. Η Frogwares δήλωσε:"Ο τρόπος που θα ολοκληρώνετε τις μάχες θα έχει μικρές επιπτώσεις στην πρόοδό σας, όμως με το να τις απενεργοποιήσετε δεν χάνετε σημαντικό περιεχόμενο ή την πρόοδό σας".

Το Sherlock Holmes: Chapter One θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Διαβάστε περισσότερα για το Sherlock Holmes: Chapter One και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/02/2021 18:37
Το πιο μεγάλο χαρακτηριστικό του τίτλου είναι ότι είναι open world και θα ήθελα να δω πως θα λειτουργήσει αυτό.
Notification