The Shore

Hot
The Shore

The Shore

Ελληνικό Adventure εμπνευσμένο από το Dear Esther.

Το νέο First-Person open world Adventure αποτελεί μια προσπάθεια του Άρη Δραγόνη, η οποία βασίζεται στα μυθολογικά αφηγήματα τρόμου του H.P. Lovecraft και στο Dear Esther.

Το Adventure έχει μια πολύ βαριά και επιβλητική ατμόσφαιρα, βάζοντάς σας στη διαδικασία να αλληλεπιδράτε με το περιβάλλον. Επιπλέον, δεν περιέχει main quests, αφήνοντάς σας να ανακαλύψετε τα μυστικά του και αναδεικνύοντας πλήρως τον open world χαρακτήρα του. Ωστόσο το The Shore, βασιζόμενο σε μυθιστορήματα τρόμου, περιέχει αρκετά έντονα στοιχεία Survival Ηorror game, καθώς περιλαμβάνει πολλά σκοτεινά μυστικά και μυθικά πλάσματα που κινούνται στο σκοτάδι.

the shore steam 1

Επιπλέον ο ήρωάς σας θα πρέπει να καλύπτει τις βασικές του ανάγκες για επιβίωση, ενώ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα κυκλοφορούν νέα events που θα σας προκαλούν σε νέες περιπέτειες.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του The Shore:

Η μηχανή γραφικών στην οποία αναπτύσσεται είναι η Unreal Engine 4 η οποία εκμεταλλεύεται άριστα τα 3D animations του developer. Μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού θα προστεθούν περισσότερα events και multiplayer mode.

the shore steam 1

Το The Shore θα κυκλοφορήσει μέσω του Steam για PC. 

Διαβάστε το review του Dear Esther και συζητήστε περισσότερα για το The Shore στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification