Life is Strange 2: Ημερομηνίες κυκλοφορίας επεισοδίων

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Life is Strange 2: Ημερομηνίες κυκλοφορίας επεισοδίων

Life is Strange 2: Ημερομηνίες κυκλοφορίας επεισοδίων

Δείτε το launch trailer του τρίτου επεισοδίου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/6/18] Η Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Dontnod Entertainment ανακοίνωσε ότι το  Life is Strange 2 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία όπου θα δούμε το πρώτο επεισόδιο.

Το sequel θα περιλαμβάνει πέντε επεισόδια, όπως και το πρώτο μέρος. Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε τον Αύγουστο (πιθανότατα στην έκθεση Gamescom στη Γερμανία).

Την άλλη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 26/6 θυμίζουμε ότι κυκλοφορεί το free-to-play παιχνίδι The Awesome Adventures of Captain Spirit που ανακοινώθηκε στην E3 και λαμβάνει χώρα την ίδια χρονική περίοδο με τα γεγονότα του Life is Strange. Ορισμένες από τις επιλογές σας θα επηρεάσουν και την ιστορία σας στο Life is Strange 2.

Το Life is Strange 2: Episode 1 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 30/11/18 - Η κυκλοφορία του Episode 2] Το Life is Strange 2: Episode 2 Rules θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο σύμφωνα με την Dontnod Entertainment ενώ περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενό του θα μάθουμε μέσα στον Δεκέμβρη.

Διαβάστε περισσότερα για το Life is Strange 2.

[UPDATE 2: 18/12/18 - Live action trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας του Episode 2] H Dontnod Entertainment ανακοίνωσε ότι το Life is Strange 2: Episode 2 θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα live action trailer με πραγματικούς ηθοποιούς. Σίγουρα όσοι παίξατε το πρώτο επεισόδιο θα καταλάβετε αμέσως τι πραγματεύεται (δεν θα κάνουμε spoiler, θα σας αφήσουμε να το παίξετε για περισσότερα).

[UPDATE 3: 22/1/19 - Το τρέιλερ του Episode 2] Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του Life is Strange: Episode 2.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 4: 21/3/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας των επεισοδίων 3,4 και 5] H Square Enix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας των τριών επόμενων επεισοδίων του Life is Strange 2.

 

Το Life is Strange 2: Episode 3 θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαϊου 2019, το Episode 4 στις 22 Αυγούστου 2019 και το Episode 5 στις 3 Δεκεμβρίου 2019. Όλα τα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 5: 2/5/19 - Launch trailer του Episode 3] Η Square Enix και η Dontnod έδωσαν στη δημοσιότητα το launch trailer του Life is Strange 2: Episode 3.

Έρχεται στις 9 Μαϊου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε τα reviews όλων των επεισοδίων του Life is StrangeΣυζητήστε εκτενώς για το Life is Strange 2 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification