Stormland: Νέο sci-fi Adventure από την Insomniac Games

Hot
Stormland: Νέο sci-fi Adventure από την Insomniac Games

Stormland: Νέο sci-fi Adventure από την Insomniac Games

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/6/19] Πρόκειται για μία νέα δημιουργία της Insomniac Games που στο παρελθόν μας έχει χαρίσει τίτλους όπως τα Ratchet and Clank, Spyro the Dragon και Resistance.

Το Stormland είναι ένα open world video game σε κάμερα πρώτου προσώπου, όπου ελέγχετε ένα ανδροειδές από έναν εξωγήινο πλανήτη, του οποίου το σώμα καταστρέφεται από κάτι που ονομάζεται “The Tempest” στην αρχή του παιχνιδιού. Έτσι πρέπει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας ώστε να ελευθερώσετε όλα τα ρομπότ του πλανήτη σας και να αναβαθμίσετε τα εξαρτήματά τους.

Εντύπωση προκαλεί ο τρόπος που κινείστε το παιχνίδι καθώς μπορείτε να προχωράτε αλλά και να γλιστράτε σε διάφορα σημεία και μεγάλους λόφους. Στο κομμάτι της μάχης, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη ποικιλία από εκρηκτικά, όπλα και ηλεκτρισμό, ώστε να αποκτήσετε προβάδισμα στον πόλεμο. Το παιχνίδι θα περιέχει τόσο single-player όσο και multiplayer δυνατότητες.

Το Stormland θα κυκλοφορήσει το 2019 για το Oculus Rift.

 

[UPDATE: 26/9/19 - Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Insomniac αποκάλυψε το καλοκαίρι του 2018 ότι δουλεύει πάνω σε ένα νέο project με όνομα Stormland, το οποίο θα αποτελέσει και ο νέο VR game της εταιρίας.

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο, έφτασε λοιπόν και η στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Σύμφωνα με ανάρτηση της Oculus Gaming στον επίσημο λογαριασμό της στο Τwitter, το Stormland θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου του 2019.

 

 

Φαίνεται ότι η εταιρία ανάπτυξης στοχεύει στην κυκλοφορία ενός παιχνιδιού που θα προσφέρει πολλές επιλογές που αλλάζουν κατά την εξέλιξή του σε έναν περίπου open world χάρτη. Τα γραφικά που θα υποστηρίζει το Stormland αναφέρθηκε ότι θα είναι τα υψηλότερα που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Το Stormland θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για PC.

Συζητήστε περισσότερα για το Stormland σε αυτό το forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification