One Piece: World Seeker gameplay videos

Hot
One Piece: World Seeker gameplay videos

One Piece: World Seeker gameplay videos

Νέο video με το karma system. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/1/18] Κατά τη διάρκεια του Taipei Game Show στη Taiwn, η Bandai Namco Entertainment παρουσίασε λίγα λεπτά από το gameplay του επερχόμενου One Piece: World Seeker.

Η παρουσίαση έγινε με τη χρήση κονσόλας PS4 και σε αυτήν βλέπουμε τον Luffy να περιφέρεται στον χάρτη του παιχνιδιού και να χρησιμοποιεί τις καθιερωμένες κινήσεις του όπως το Gatling Gun για να εξοντώσει τους εχθρούς που βρίσκει στο διάβα του. Επίσης, εντύπωση προκάλεσε ένα ιδιαίτερο vision mode του παιχνιδιού, που δεν αποκλείεται να αποτελεί μηχανισμό χρήσης του Observation Haki του Luffy για να διαισθάνεται την παρουσία των αντιπάλων του.

[UPDATE: 17/11/18 - Αναλυτικό gameplay] Η Bandai Namco δημοσίευσε gameplay video για το One Piece: World Seeker, το οποίο παρουσιάζει εκτενώς τις κινήσεις, την χρήση κάμερας και τα abilities του Luffy.

Δείτε ακόμη την χρήση αντικειμένων, το user interface και την αλληλεπίδραση με άλλους NPCs.

[UPDATE 2: 21/2/19 - To Karma System] Δεν έχει σημασία που το One Piece: World Seeker κυκλοφορεί σε λιγότερο από ένα μήνα, η Bandai Namco μας δείχνει και άλλα στοιχεία του gameplay. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε λίγο από το Karma System. Αυτό πρακτικά καθορίζει το reputation σας εντός του τίτλο το οποίο αυξάνεται και μειώνεται ανάλογα με τις πράξεις σας. Δείτε το παρακάτω:

Το One Piece: World Seeker θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το One Piece: World Seeker και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/01/2018 10:13
Πολύ ωραίο gameplay video.Δυνατός τίτλος.
Notification