Chuchel

Hot
Chuchel

Chuchel

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 6/10/17] Η Amanita Design, developer του δημοφιλούς point-and-click Adventure Machinarium καθώς και των Samorost και Botanicula παρουσίασε ένα τρέιλερ για τον νέο της τίτλο με όνομα Chuchel.

Το Chuchel δεν ακούγεται πρώτη φορά καθώς είχε ανακοινωθεί στο τέλος του 2016. Πρόκειται για έναν ακόμη point-and-click τίτλο με ιδιαίτερα κωμικά στοιχεία, με τον ομώνυμο πρωταγωνιστή να ξεκινά μια περιπέτεια προς αναζήτηση του αγαπημένου του κερασιού.

Η ίδια η εταιρεία ανάπτυξης ευελπιστεί να δημιουργήσει έναν τίτλο με μπόλικο χιούμορ καθώς ο ίδιος ο χαρακτήρας σχεδιάστηκε για να θυμίζει ένα κλασσικό κωμικό στοιχείο. Όπως οι ίδιοι δήλωσαν: “Εκνευρίζεται πολύ εύκολα. Αρκετές φορές λειτουργεί ανόητα, ενώ θα έχει αρκετή πλάκα να τον βλέπετε να κάνει το οτιδήποτε.”

Με εστίαση στον πρωταγωνιστή του, στο χιούμορ, τα ιδιαίτερα animations και τα διάφορα puzzles στοχεύουν να προσφέρουν μια ωραία ιστορία στο κοινό τους. Βέβαια θα χρειαστεί να λέτε και … καλά αστεία.

[UPDATE: 2/2/18 - Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Amanita Design ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Chuchel.

Το κωμικό αυτό video game από τους δημιουργούς των Machinarium, Samorost και Botanicula θα κυκλοφορήσει στα PC στις 7 Μαρτίου όπως αποκαλύπτεται και από το παρακάτω τρέιλερ.

Πρόκειται για ένα point-and-click Adventure με έντονα κωμικά στοιχεία και αρκετό χιούμορ.

Διαβάστε επίσης το review του Machinarium και συζητήστε περισσότερα για το Chuchel στο σχετικό forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification