Tales from the Borderlands: Το PEGI αξιολόγησε την έκδοση για PS5

Hot
Tales from the Borderlands: Το PEGI αξιολόγησε την έκδοση για PS5

Tales from the Borderlands: Το PEGI αξιολόγησε την έκδοση για PS5

Η Telltale Games δεν έχει επιβεβαιώσει την κυκλοφορία για την νέα κονσόλα της Sony.

Το Tales from the Borderlands έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς η εταιρεία ανάπτυξης Telltale Games, πήρε μία σειρά η οποία ήταν βασισμένη κυρίως στην δράση και δημιούργησε μία διασκεδαστική Adventure ιστορία, χωρίζοντας τη σε πέντε επεισόδια. Τώρα απ' ότι φαίνεται δεν είναι διαθέσιμο στο PlayStation Store, όμως ενδέχεται να επιστρέψει σε κάποια μορφή για το PlayStation 5.

Το PEGI, το σύστημα που αξιολογεί τα video games για την Ευρώπη, έχει αξιολογήσει την PS5 έκδοση του Tales from the Borderlands. Έχει αναρτηθεί στο επίσημο site μαζί με τις εκδόσεις των υπολοίπων format και από ότι φαίνεται η αξιολόγηση έγινε στα μέσα του Δεκεμβρίου που μας πέρασε, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα ενδέχεται να μάθουμε νεότερα.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την εκδότρια εταιρεία ώστε να επιβεβαιώσουμε το αν τελικά το Tales from the Borderlands θα κυκλοφορήσει για PS5.

 

Διαβάστε τα reviews των επεισοδίων 1, 2 και 5 και συζητήστε για το Tales from the Borderlands στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/01/2021 17:06
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχει σχεδιάσει η telltale games με θέμα το Borderlands.
Notification