Not Another Weekend

Hot
Not Another Weekend

Not Another Weekend

Ένα χιουμοριστικό 2D point and click Adventure ελληνικής παραγωγής.

Η εταιρεία Dionous Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του παιχνιδιού Not Another Weekend, το οποίο έχει αναπτυχθεί από τις Animatic Vision και Dead Blue Friends και αποτελεί μια πλήρως ελληνική παραγωγή.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι 2D point and click adventure με έμφαση στους γρίφους και τους διαλόγους, οι οποίοι εξελίσσουν την ιστορία. Στην συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιών ο παίκτης παίρνει μέρος σε μια ιστορία περιπέτειας παίζοντας έναν ρόλο φαντασίας, μέσω του οποίου έχει ως σκοπό να φέρει εις πέρας την αποστολή του. 

Πιο συγκεκριμένα στο Not Another Weekend χειρίζεστε τον Mike Melkout, ο οποίος εργάζεται ως γκρουμ σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Ο Mike μπορεί να φαίνεται ή να μοιάζει λίγο τρελός ή ακόμη και περίεργος, ή μπορεί και να είναι, ωστόσο έχει μόνο ένα σχέδιο. Ένα σκοτεινό σχέδιο. Να διώξει όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Ακούγεται εύκολο; Σίγουρα δεν είναι όταν έχεις να κάνεις με εκκεντρικούς και απαιτητικούς επισκέπτες!

not another weekend 1

Το Not Another Weekend είναι ένα χιουμοριστικό παιχνίδι, με έντονη την αισθητική των 80's, αποτελώντας αφιέρωμα στην ποπ κουλτούρα εκείνης της εποχής. Οι επισκέπτες, καθώς και οι υπόλοιποι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, απεικονίζουν και σατιρίζουν διάσημες προσωπικότητες της δεκαετίας του ‘80, αγγίζοντας ορισμένες φορές το στοιχείο του γκροτέσκου.

Το Not Another Weekend αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 από την Dionous Games.

 

Διαβάστε για ακόμα ένα ελληνικό παιχνίδι από δύο developers με τίτλο Sable και συζητήστε για το Not Another Weekend στο σχετικό forun topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/11/2020 12:56
Οι περιπέτειες ενός γκρουμ στις οθόνες μας με κάτι απο τα παλιά .Φαίνεται ενδιαφέρον.
Notification