Ειδήσεις Adventures The Pathless gameplay video

The Pathless gameplay video

Wednesday, 12 Aug 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c1/97/a4/the-pathless-gameplay-trailer-9-1597259155.jpg
 

The Pathless gameplay video

Από τους δημιουργούς του Abzu και τον art director του Journey.

 συμπεριλάμβανε ένα νέο gameplay video για το The Pathless.

Το εξάλεπτο trailer αρκεί για να σας δώσει μια καλή αίσθηση του τι να περιμένετε από την επερχόμενη κυκλοφορία των Annapurna Interactive και Giant Squid. Ένα από τα βασικά του σημεία είναι το πόσο ρευστά κινείται ο κεντρικός χαρακτήρας. Εάν πετύχετε με το τόξο σας talismans, τα οποία είναι εναέρια αντικείμενα στον κόσμο του The Pathless, γεμίζετε το dash meter σας. Ο αετίσιος σύντροφός σας δείχνει το πώς σας βοηθάει να κινηθείτε στο χώρο κι ανάμεσα σε πυκνά δάση. Επιπλέον, βλέπετε πώς η μάσκα της πρωταγωνίστριας βοηθά να σκανάρετε το περιβάλλον και μαρκάρει σημαντικές τοποθεσίες στο περιβάλλον. Όσον αφορά το gameplay, το trailer δείχνει γιγάντια πνεύματα που γεμίζουν τον κόσμο με σκοτάδι. Τα πλάσματα αυτά θα προσπαθήσουν να σας αποκόψουν από τον αετό σας κι επαφίεται πάνω σας να κρυφτείτε από αυτά. Είναι επίσης άτρωτα, γεγονός που κάνει τις συναντήσεις μαζί τους ακόμα πιο έντονες.

Ο creative director της Giant Squid, Matt Nava, ανέφερε στο PlayStation Blog ότι “Το The Pathless έχει να κάνει με το να βρίσκετε το δικό σας δρόμο προς τα μπρος, επομένως ο open world σχεδιασμός ταιριάζει τέλεια στην εμπειρία και τα θέματά του. Θέλαμε να ενθαρρύνουμε τους παίκτες να εξερευνήσουν οργανικά και να αναπτύξουν μια κατανόηση του χώρου καθώς παίζουν, το οποίο μας οδήγησε στο να σπάσουμε στεγανά των περισσότερων open world games με σημαντικούς τρόπους. Δεν υπάρχει fast travel, δεν υπάρχει χάρτης και δεν υπάρχει game over.”

Το The Pathless θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5 και Apple Arcade εντός του έτους. Δείτε το trailer του από όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification