Ειδήσεις Adventures 3 Out Of 10: Free-to-play παρωδία από την Epic Games

3 Out Of 10: Free-to-play παρωδία από την Epic Games

Thursday, 06 Aug 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/91/ff/5c/3-out-of-10-59-1596726303.jpg
 

3 Out Of 10: Free-to-play παρωδία από την Epic Games

Σατιρίζει το gaming industry.

Η Epic Games ετοιμάζει ένα free-to-play Adventure με την ονομασία 3 Out Of 10 (3 στα 10), το οποίο σατιριζει το ομώνυμο review score και κατ' επέκταση το gaming industry.

Το 3 Out Of 10 είναι ένα free-to-play 2D Adventure με τους χαρακτήρες να είναι σχεδιασμένοι ως κόμικ. Περιγράφει με κωμικό τρόπο το περιβάλλον εργασίας σε μια μικρή ομάδα game development με πολύ χαρακτηριστικές ατάκες. Επειδή έχω δουλέψει  σε εταιρείες game development, μου θύμισε κάτι από Aventurine στην Αθήνα. Πάντως αν σας αρέσουν τα Adventures και τα παρασκήνια του gaming industry θα το λατρέψετε.

Το 3 Out Of 10 θα κυκλοφορήσει σε επεισόδια. Συνολικά θα κυκλοφορήσουν πέντε επεισόδια, το τελευταίο στις 3 Σεπτεμβρίου. Εταιρεία ανάπτυξης είναι η Terrible Posture Games, η οποία είχε δουλέψει για τα Tower of Guns και Mothergunship, δύο αξιόλογα indie FPS.

Το Adventure σας δίινει το ελεύθερο να κάνετε skip τα cutscenes και rewind σε παλιότερες στιγμές, κάτι σαν το Netflix. Κάθε επεισόδιο θα διαρκεί γύρω  στα 30 λεπτά. Θα αποτελέσει ένα πείραμα για το πως μπορεί κάποιος να αφηγηθεί μια ιστορία σε ένα παιχνίδι.

Κατεβάστε το 3 Out Of 10 στο παρακάτω link και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification