Ειδήσεις Adventures The Medium gameplay video

The Medium gameplay video

Thursday, 22 Oct 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b9/3c/fe/marian-the-medium-gameplay-video-78-1595782221.jpg
 

The Medium gameplay video

Η Bloober Team εξηγεί με νέο βίντεο πως λειτουργεί το σύστημα Dual Reality. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 26/7/20] Η εταιρεία ανάπτυξης Blooper Team δημοσίευσε το πρώτο gameplay video για το Horror Adventure The Medium.

Στο βίντεο θα δείτε πως κινείται η πρωταγωνίστρια Marian. Το περιβάλλον μπορεί να είναι 3D, αλλά η κάμερα μένει αρκετά σταθερή σε κάποια σημεία και ο χαρακτήρας σας κινείται στο βάθος, στοιχείο που δίνει την αίσθηση των παλιών Point and Click Adventures. Επίσης, οι γρίφοι απ' ότι είδαμε θέλουν λίγο ψάξιμο. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να κινήσετε για παράδειγμα τους δείκτες ενός ρολογιού και να τους βάλετε στο σωστό σημείο για να ανοίξετε ένα πέρασμα.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του παιχνιδιού είναι το split-screen, με το οποίο η οθόνη χωρίζεται στα δύο κι έτσι βλέπετε από την μία τον πραγματικό κόσμο και από την άλλη αυτόν των πνευμάτων. Με το psychic ability της, η Marian μπορεί να βγει εκτός σώματος και με το πνεύμα της να ψάξει έναν χώρο.

[UPDATE: 22/10/20 – Η εταιρεία ανάπτυξης Bloober Team εξηγεί πως λειτουργεί το Dual Reality system] Το The Medium είναι ένα επερχόμενο παιχνίδι τρόμου από την Bloober Team που εσείς παίζεται ως medium που ονομάζεται Marianne και μπορεί να ταξιδέψει μεταξύ του πραγματικού κόσμου και του κόσμου των πνευμάτων.

Ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά είναι η ικανότητα να παίζετε ως Marianne και στους δύο κόσμους ταυτόχρονα στην ίδια οθόνη. Δείτε το σχετικό βίντεο με την Bloober Team να εξηγεί πως λειτουργεί καλύτερα το Dual Reality system.

 

 

Ουσιαστικά, το The Medium σας ζητά να ελέγξετε τη Marianne σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Το Medium σας ζητά μόνο να χρησιμοποιήσετε ένα χειριστήριο. Έτσι, αντί να αντιστοιχίζεται κάθε χαρακτήρας σε έναν αντίχειρα, έχετε δύο χαρακτήρες αντιστοιχισμένους σε διαφορετικές διαστάσεις.

Αυτό θα οδηγήσει σε καταστάσεις όπου χρησιμοποιείτε τις εξουσίες σας σε μια περιοχή για να ανοίξετε νέες δυνατότητες στην άλλη. Το βίντεο έδειξε επίσης πως μοιάζει με μια δυναμική διαχωριστική οθόνη μεταξύ των δύο κόσμων. Ενδεχομένως, αυτό σημαίνει ότι όταν πρέπει να εστιάσετε σε ένα βασίλειο, αυτή η πλευρά της οθόνης θα μεγαλώσει.

Το The Medium θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X τον Δεκέμβριο του 2020.

Διαβάστε περισσότερα για το The Medium και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/10/2020 08:22
Δείχνει μοναδικό .Το βίντεο gameplay τα σπάει .Η ικανότητα να παίζεις σε δύο κόσμους ταυτόχρονα είναι μοναδική.
Notification