Don't Starve: Newhome

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Don't Starve: Newhome

Don't Starve: Newhome

Αποκλειστικά για τα κινητά.

Η εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Don’t Starve, Klei Enteirtainment, ανακοίνωσε το Don’t Starve: Newhome το οποίο θα είναι αποκλειστικά για τα κινητά.

H Klei Entertainment ανακοίνωσε ότι το Don’t Starve: Newhome θα είναι δωρεάν για τα κινητά και ο εκδότης του game είναι η Tencent Games. Το game θα περάσει σε closed beta φάση στα μέσα Ιουλίου. Δείτε το σχετικό τρέιλερ παρακάτω.

Το Don’t Starve: Newhome θα φέρει όλα τα γνωστά στοιχεία της σειράς Don’t Starve. Το το style art είναι εμπνευσμένο από το Tim Burton, θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι επιβίωσης και εξερεύνησης για τις συσκευές Android και iOS. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το Don't Starve: Το Newhome θα έχει "όλα τα νέα χαρακτηριστικά" ειδικά σχεδιασμένα για τα κινητά, όπως co-op multiplayer modes, faster play sessions καθώς και πολλά άλλα.

Η closed beta θα είναι διαθέσιμη μόνο σε παίκτες από τον Καναδά και τις ΗΠΑ. Όποια πρόοδος κι αν κάνουν οι παίκτες δεν θα μεταφερθεί στο πλήρες game όταν αυτό και επίσημα κυκλοφορήσει.

Διαβάστε περισσότερα για το Don’t Starve: Newhome στο επίσημο site του game.

Το Don't Starve κυκλοφόρησε για PC, Mac και Linux τον Απρίλιο του 2013 και τον Ιανουάριο του 2014 για το PS4. Το ενδιαφέρον αυτό adventure θα δοκιμάσει την υπομονή σας, ενώ ένας αναπάντεχος θάνατος είναι ικανός να σας στοιχίσει... το PC ή την κονσόλα σας! Διαβάστε τους λόγους στο σχετικό review από το GameWorld και συζητήστε όλες τις ειδήσεις του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification