Ειδήσεις Adventures Lost Words: Beyond the Page: Timed exclusive για το Stadia

Lost Words: Beyond the Page: Timed exclusive για το Stadia

Saturday, 28 Mar 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Καζάκος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/15/c6/34/maxresdefault-71-1585420873.jpg
 

Lost Words: Beyond the Page: Timed exclusive για το Stadia

Θα έρθει σε άλλες πλατφόρμες σε ένα χρόνο.

Το Lost Words: Beyond the Page είναι ένα Adventure από τις εταιρίες ανάπτυξης Sketchbook Games και Fourth State, το σενάριο του οποίου δημιουργήθηκε από την σεναριογράφο Rhianna Pratchett, γνωστή από τη δουλειά της σε games όπως Tomb Raider, BioShock Infinite, Prince of Persia και Mirror's Edge. Είχε ανακοινωθεί το 2018 και αναμενόταν να κυκλοφορήσει την άνοιξη στο Steam και σε άλλες πλατφόρμες όπως μας είχε γίνει γνωστό από trailer που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο.

Παρόλα αυτά ένα μήνα μετά τη προβολή του τρέιλερ, η Stadia ανακοίνωσε πως το Lost Words θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Stadia, και θα έρθει σε άλλες πλατφόρμες το 2021.

Στο Lost Words: Beyond the Page οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο της Izzy, ενός νεαρού κοριτσιού που γράφει για την Estoria, ενός φανταστικού κόσμου στον οποίον ένα χωριό δέχεται επίθεση από έναν δράκο. Η ιστορία επηρεάζεται από τις αποφάσεις που θα κάνει ο κάθε παίκτης, ενώ παράλληλα καλείται να λύσει puzzles και να εξερευνήσει το φανταστικό αυτό κόσμο.

Το Lost Words: Beyond the Page κυκλοφόρησε σήμερα για το Google Stadia, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Steam και σε άλλες πλατφόρμες το 2021.

Διαβάστε περισσότερα στο επίσημο site του παιχνιδιού και συζητήστε για το Google Stadia στο αντίστοιχο forum topic.  

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification