Ειδήσεις Adventures Fractured Minds

Fractured Minds

Thursday, 14 Nov 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/da/f4/ee/Emily-mitchell-60-1573746519.jpg
 

Fractured Minds

Ένα Indie που στοχεύει στην ενοποίηση των ανθρώπων που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές/

Το Fractured Minds είναι δημιούργημα της Emily Mitchell η οποία ξεκίνησε την ανάπτυξη του στα 17 της. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από τις δικές της εμπειρίες και στοχεύει στην συμπαράσταση και ενοποίηση των ανθρώπων που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές.

Στο τρέιλερ θα δείτε first person gameplay καθώς ο παίκτης προχωράει ανάμεσα από πολύχρωμα και σκοτεινά επίπεδα που υποδεικνύουν τα διάφορα είδη καταστάσεων που καλείστε να αντιμετωπίσετε.

 

Η δημιουργός αναφέρει:

“Δημιούργησα το Fractured Minds για να βοηθήσω ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιο άγχος ή ψυχικές διαταραχές, ώστε να μην αισθάνονται μόνοι.”

Ενδιαφέρον έχει ότι το 80% των κερδών από το game θα μοιραστούν ανάμεσα στην Emily Mitchell και τον φιλανθρωπικό οργανισμό Safe In Our World, που ασχολείται με την πληροφόρηση του κόσμου για τους ανθρώπους που πάσχουν από ψυχικές νόσους. Η δράση του οργανισμού υποστηρίζεται από μια σειρά  κολοσσών στο χώρο όπως Wired Productions, Microsoft, Curve Digital και μερικά ακόμη βαρύγδουπα ονόματα του χώρου.

Σκοπός της φιλανθρωπικής οργάνωσης είναι η δημιουργία ενός ψηφιακού προορισμού όπου άνθρωποι που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές θα μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, όπως και να πληροφορηθούν για την εκάστοτε διαταραχή αλλά και να μάθουν από τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων.

Το Fractured Minds κοστίζει 1,99 ευρώ και είναι διαθέσιμο για PC, PS4, Xbox One και Switch.

 

Διαβάστε για την φιλανθρωπία του Ninja και συζητήστε για τον Fractured Minds στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification