Ειδήσεις Adventures Yoan Fanise: "Το God of War ήταν κάτι το εξαιρετικό για την βιομηχανία"

Yoan Fanise: "Το God of War ήταν κάτι το εξαιρετικό για την βιομηχανία"

Thursday, 06 Sep 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/38/2b/2f/god-of-war-ps4-79-1536240210.jpg
 

Yoan Fanise: "Το God of War ήταν κάτι το εξαιρετικό για την βιομηχανία"

Ο director του 11-11: Memories Retold εκθείασε το PS4 exclusive.

 

Ο director του 11-11: Memories Retold μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το God of War.

Ο Yoan Fanise που ηγείται της ανάπτυξης του επερχόμενου 11-11: Memories Retold εκτιμά ιδιαίτερα την αξία των single player games και δεν θεωρεί πως η επένδυση σε multiplayer τίτλους είναι αναγκαία. Αυτό φαίνεται από τις πρόσφατες δηλώσεις του στις οποίες μίλησε για την αξία και την μαγεία των single player games φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το God of War.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Νομίζω πως τα πράγματα αλλάζουν. Το God of War ήταν κάτι το εξαιρετικό για την βιομηχανία, διότι μπορείτε να δείτε πως παρά το γεγονός το ότι δεν διαθέτει multiplayer πούλησε πάρα πολύ καλά. Είναι καλό, διότι έχει να κάνει μόνο με το αν είναι ενδιαφέρον ή αν η ιστορία του είναι καλή”. Υποστήριξε επίσης πως η περίπτωση σου δίνει αρκετό θάρρος και αξία στα single player games, αφού απέδειξε πως με την κατάλληλη κατεύθυνση μπορεί να είναι ισχυρά ακόμα και σε μία εποχή που κυριαρχούν οι multiplayer τίτλοι.

Το 11-11: Memories Retold θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του God of War και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 27) 06/09/2018 18:34
Αν εξαιρέσουμε το Fifa 15 σχεδόν πάντα παίζω τα παιχνίδια Offline οπότε η μόδα με το Online έχει παραγίνει.Ακόμα και το Shadow of the Tomb Raider βέβαια δεν πιστεύω θα πουλήσει λόγω της Multiplayer δυνατότητας αλλά επειδή είναι κορυφαίος τίτλος διαχρονικά.
Notification