Ειδήσεις Adventures Afterparty: Πιείτε περισσότερο από τον...σατανά

Afterparty: Πιείτε περισσότερο από τον...σατανά

Sunday, 22 Sep 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/02/3e/92/afterparty-43-1521800795.jpg
 

Afterparty: Πιείτε περισσότερο από τον...σατανά

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/3/18] Η Night School Studios, developer του Oxenfree, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Afterparty, ενός video game στο οποίο προσπαθείτε να αντέξετε και να πιείτε περισσότερο από τον σατανά.

Αν ποτέ αναρωτηθήκατε αν στις αμαρτίες του σατανά εμπεριέχεται και το ποτό το Afterparty σας δίνει την απάντηση. Η Night School Studios της Oxenfree δημιούργησε έναν τίτλο στον οποίο καλείστε να πιείτε λίτρα ποτών και μπύρας έως ότου καταφέρετε να κερδίσετε τον ίδιο τον σατανά.

Το παραπάνω teaser trailer είναι ικανό να σας προετοιμάσει για τις ατέλειωτες μάχες πόσης αλκοολούχων ποτών, μέσα από την ιστορία του Milo και της Lola οι οποίοι προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να ξεφύγουν από την κόλαση, η οποία μοιάζει πιο πολύ με πάρτι γεμάτο διαβόλους.

[UPDATE: 10/6/18 - Gameplay video] Η Night School Studios, developer του Oxenfree, έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay video από το Afterparty.

Δείτε πως είναι να τα πίνετε με διάφορα όντα.

 

[UPDATE: 22/9/19 - Έρχεται τον Οκτώβριο] Το Afterparty θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ανάπτυξης Night School Studio, που μας έχει χαρίσει και το Oxenfree.

Το παιχνίδι θα βάζει τους φίλους Milo και Lola να δοκιμάσουν ποτά με buffs, τα οποία οδηγούν σε διαφορετικές επιλογές διαλόγων, οι οποίες επηρεάζουν και τους γύρω τους. Θα υπάρχει γενικά ένα έξυπνο σύστημα διαλόγων που θα αλλάζει την ιστορία και τις σχέσεις και θα βασίζεται στις αποφάσεις σας.

 

Το Afterparty θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε επίσης το review του Oxenfree και συζητήστε για το Afterparty στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification