Ειδήσεις Adventures The Forbidden Arts

The Forbidden Arts

Saturday, 13 Jan 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cf/81/b5/the-forbidden-arts-4-1515833656.jpg
 

The Forbidden Arts

Ελέγξτε τον Phoenix στην προσπάθειά του να σώσει τον κόσμο από έναν σατανικό μάγο.

 

Το The Forbidden Arts είναι ένας Action-Adventure indie τίτλος που αναπτύχθηκε από την Stingbot Games, στο οποίο ελέγχετε τον Phoenix, έναν ήρωα που ξεκινά το ταξίδι του προς την σωτηρία του κόσμου από την απειλή ενός κακού μάγου.

Η Stingbot αποκάλυψε ότι το παιχνίδι θα διαθέτει ποικιλία από quests, puzzles και boss battles. Μπορεί η κεντρική ιδέα του παιχνιδιού να αφορά την σωτηρία του κόσμου, ωστόσο μέσα από το ταξίδι του ο πρωταγωνιστής του The Forbidden Arts θα προσπαθήσει “να βρει τον εαυτό του” όπως δηλώνουν οι δημιουργοί του.

Το The Forbidden Arts θα κυκλοφορήσει στο Steam Early Access στις 7 Φεβρουαρίου για PC, ενώ αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και σε PS4, Xbox One και Switch εντός του 2019.

Διαβάστε επίσης για το Anamorphine, ένα Adventure γεμάτο κατάθλιψη και συζητήστε περισσότερα για το The Forbidden Arts στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/01/2018 13:58
Φέρνει αρκετά σε Zelda νομίζω.
Notification