Ειδήσεις Adventures Η Sony υπερασπίζεται το βίαιο τρέιλερ του The Last of Us: Part 2

Η Sony υπερασπίζεται το βίαιο τρέιλερ του The Last of Us: Part 2

Friday, 03 Nov 2017  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e7/ca/f3/the-last-of-us2-trailer-69-1509707762.jpg
 

Η Sony υπερασπίζεται το βίαιο τρέιλερ του The Last of Us: Part 2

Ξεκαθαρίζει πως ο τίτλος απευθύνεται σε ενήλικες.

Το κοινό που παρακολούθησε την press conference της Sony στην Paris Games Week σίγουρα ήθελε να δει κάποια μεγάλη ανακοίνωση ή κάποιο νέο τρέιλερ από τους μεγάλους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στην κονσόλα του PS4 το προσεχές έτος. Η Ιαπωνική εταιρεία ανταποκρίθηκε στο αίτημα των fans και τους προσέφερε ένα καθηλωτικό τρέιλερ για το The Last of Us: Part 2 που ωστόσο περιείχε παραπάνω από έντονες σκηνές βίας. Αυτός είναι και ο λόγος που άλλοι ενθουσιάστηκαν ακόμα περισσότερο για τον ερχομό του νέου τίτλου της Naughty Dog, ενώ άλλοι έσπευσαν να κάνουν την κριτική τους για λόγους βιαιότητας.

Κόντρα σε όσους θέλησαν αν υποβαθμίσουν το περιεχόμενο του τρέιλερ όμως εμφανίστηκε ο Jim Ryan, executive στην PlayStation ο οποίος υπερασπίζεται το παιχνίδι τονίζοντας τις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται έτσι κι αλλιώς ο τίτλος. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Προφανώς είναι ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε από ενήλικες και προορίζεται για να παιχτεί από ενήλικες. Δεν θα έπρεπε να το κρίνω εκ των προτέρων αλλά λογικά θα βαθμολογηθεί για ηλικίες 18 και πάνω το οποίο είναι και λογικό. Και εκεί απευθύνεται, στον κόσμο που τους αρέσει αυτό το είδος παιχνιδιού. Ενήλικες που τους αρέσει αυτό το είδος παιχνιδιού. Και εμείς φροντίζουμε γι’ αυτό.” Στην συνέχεια προσέθεσε: “Πίστευα πως το The Last of Us: Part 2 ήταν ένας τέλειος τρόπος για να κλείσουμε το show για νιώθω πολύ ωραία γι’ αυτό.”

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το The Last of Us: Part 2 και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nicholas3000 (Level 3) 03/11/2017 20:49
Αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι γνωστό πως απευθύνονται σε ενήλικο κοινό. Τώρα το εάν τα παίρνουν δεκάχρονα και δωδεκάχρονα, σε αυτό φταίνε οι γονείς τους που αδιαφορούν για το τι κάνουν τα παιδιά τους και τα έχουν στον "αυτόματο πιλότο" μπροστά την τηλεόραση.
#2 ashbringer (Level 25) 04/11/2017 12:36
Το αν θα το αγοράσει κάποιος η όχι είναι δική του επιλογή.Αυτός ο τίτλος περιέχει αρκετή βία και αυτό το ξέρουν όλοι.Σχόλια για υπερβολική βία κλπ κλπ νομίζω είναι περιττά.
Notification