Ειδήσεις Adventures The Invisible Hours

The Invisible Hours

Tuesday, 10 Oct 2017  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (2 σχόλια)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/83/31/f2/the-invisible-hours-33-1507637924.jpg
 

The Invisible Hours

Καθυστέρηση της κυκλοφορίας του στην Ευρώπη.

 

Το VR Adventure της εταιρείας ανάπτυξης Tequila Works, γνωστής για τα Rime και The Sexy Brutale, με τίτλο The Invisible Hours θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του στην Ευρώπη.

Αν και στην Αμερική θα κυκλοφορήσει σήμερα, 10 Οκτωβρίου, το The Invisible Hours θα έρθει στην Ευρώπη στις 17 Οκτωβρίου. Η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε με αρκετή ασάφεια πως οι λόγοι για την καθυστέρηση αυτή δεν αφορούν την Tequila Works και πως δεν είναι στο χέρι τους να κυκλοφορήσει ο τίτλος σε Αμερική και Ευρώπη την ίδια μέρα. Στο The Invisible Hours καλείστε να εξιχνιάσετε την δολοφονία του Nikola Tesla σαν μια αόρατη ύπαρξη η οποία μπορεί να παρακολουθεί τους επτά καλεσμένους της έπαυλης του γνωστού επιστήμονα. Ο κάθε καλεσμένος έχει την δική του ιστορία και έχετε στην διάθεσή σας μια ώρα για να βρείτε τον δολοφόνο. Ο συγκεκριμένος τίτλος έχει χαρακτηριστεί σαν την πρώτη VR εμπειρία που θυμίζει διαδραστικό θέατρο, δηλαδή μπορείτε να συμμετάσχετε στην πλοκή ενώ εκτυλίσσεται και να εξερευνήσετε τον χώρο ενώ διάφορα γεγονότα συμβαίνουν παντού γύρω σας.

Δείτε το τρέιλερ:

Το The Invisible Hours θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου για PC και PS VR. Αν και η τιμή για Ευρώπη δεν είναι γνωστή, στην Αμερική κοστίζει 30 ευρώ οπότε μπορείτε να περιμένετε πως θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα.

Διαβάστε ακόμα για τις VR εκδόσεις των Skyrim, Fallout 4 και Doom. Συζητήστε για το The Invisible Hours σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 10/10/2017 15:46
Από το trailer φαίνεται πως θα είναι γεμάτο ένταση και σασπένς, κι αν κρίνουμε από την πρόσφατη επιτυχία του The Sexy Brutale, δεν έχουμε να φοβηθούμε πολλά.
#2 ashbringer (Level 25) 11/10/2017 09:43
Τα γραφικά του λίγο με χαλάνε αλλά κατά τα άλλα είναι αρκετά καλό.
Notification