Ειδήσεις Adventures Detroit: Become Human: Πέρασαν τους ηθοποιούς για ανδροειδή στο Tokyo Game Show

Detroit: Become Human: Πέρασαν τους ηθοποιούς για ανδροειδή στο Tokyo Game Show

Sunday, 01 Oct 2017  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6a/e9/d9/detroit-become-human-tokyo-game-show-2017-41-1506851552.jpg
 

Detroit: Become Human: Πέρασαν τους ηθοποιούς για ανδροειδή στο Tokyo Game Show

Προώθηση με... ρεαλιστικα ρομπότ.

Η Sony αποφάσισε να διαφημίσει το Detroit: Become Human με τον πιο σωστό τρόπο στο Tokyo Game Show 2017, χρησιμοποιώντας το σενάριο του επερχόμενου Adventure του PS4.

Οι παρευρισκόμενοι του Tokyo Game Show έμειναν με το στόμα ανοιχτό από τα ρεαλιστικότατα ανδροειδή που έκαναν την εμφάνισή τους στην έκθεση, με αφορμή την προώθηση του exclusive του PS4 Detroit: Become Human. Τα βίντεο που έκαναν την εμφάνισή τους στο YouTube έγιναν γρήγορα viral, ειδικότερα αυτά μιας ασιατικής καταγωγής ηθοποιού, η οποία έπαιξε τρομερά τον ρόλο της ως ανδροειδές.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Οι επισκέπτες της έκθεσης πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα lifelike ανδροειδές που συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Όμως, προς έκπληξη όλων ίσχυε ακριβώς το αντίθετο, αφού πρόκειται για μια ηθοποιό η οποία κάνει απλά πολύ καλά την δουλειά της, με τις κινήσεις της να θυμίζουν έντονα αυτές ενός ρομπότ. Η... βιτρίνα που στήθηκε στο Tokyo Game Show περιελάμβανε και άλλους ηθοποιούς, οι οποίοι προωθήθηκαν ως ένα νέο μοντέλο ρομπότ με την ονομασία AP700 και την περιγραφή “το πιο αξιόπιστο μοντέλο ανδροειδών που έχει δημιουργηθεί ποτέ”.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Detroit: Become Human και δείτε τα gameplay videos. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/10/2017 18:38
Απίστευτη ηθοποιός.Και μόνο που κατάφερει να τους ξεγελάσει λέει πολλά.
Notification