Ειδήσεις Adventures Hello Neighbor

Hello Neighbor

Saturday, 10 Mar 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Αλέξανδρος Ζεκάκης   | (3 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/21/26/d9/hello-neighbor-halloween-35-1509025770.jpg
 

Hello Neighbor

Έρχεται και στο PS4. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/7/16] Η Αμερικάνικη εκδότρια εταιρεία tinyBuild Games σε συνεργασία με την Ρωσική εταιρεία ανάπτυξης Dynamic Pixels ανακοίνωσε χθες την κυκλοφορία του Hello Neighbor για PC.

Οι εταιρείες χαρακτηρίζουν το παιχνίδι ως "First-Person Tactical Puzzle με Sandbox gameplay". Το σενάριο του Hello Neighbor είναι αρκετά απλό. Θέλετε να μπείτε στο σπίτι του γείτονα και να βρείτε τι μυστικά κρύβει στο υπόγειο του. Το ενδιαφέρον σε αυτό πάντως είναι ότι ο γείτονας διαθέτει προχωρημένο A.I. και βελτιώνει συνέχεια τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να σας πιάσει. Χαρακτηριστικά η Dynamic Pixels αναφέρει ότι μαθαίνει μόνος του, μελετάει τις κινήσεις του παίχτη, παίρνει αντίμετρα αλλά και σχεδιάζει. Έχουμε λοιπόν μία πρωτοποριακή και πολλά υποσχόμενη τεχνική για ένα stealth horror game.

Το Hello Neighbor αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2017 αλλά μπορείτε ήδη να κάνετε εγγραφή για την alpha στο επίσημο site.

[UPDATE: 4/5/17 - Κυκλοφόρησε η Alpha 4] Μια ενημερωμένη έκδοση της alpha του Hello Neighbor, ένα ασυνήθιστο νέο survival/horror από την TinyBuild, είναι πλέον διαθέσιμη. Όπως λέει η TinyBuild, στο Hello Neighbor σκοπός σας είναι να μπείτε κρυφά στο σπίτι του γείτονά σας και να ανακαλύψετε τα φρικτά μυστικά που κρύβει στο υπόγειο. Είναι μια single player εμπειρία όπου θα προσπαθήσετε επανειλημμένα να διαρρήξετε το σπίτι του γείτονά σας, με το παιχνίδι να προσαρμόζεται στις κινήσεις σας από απόπειρα σε απόπειρα. Ένα καλό παράδειγμα είναι η τοποθέτηση κάμερας κοντά στην μπροστινή πόρτα, εάν αυτή είναι η διαδρομή της επιλογής σας, ή η τοποθέτηση μιας παγίδας μπροστά σε ένα παράθυρο που χρησιμοποιούσατε προηγουμένως.

Αυτή η ενημέρωση δίνει πολλά στοιχεία για τον τρόπο δομής του τελικού παιχνιδιού και εισάγει αρκετό νέο περιεχόμενο. Αν έχετε αγοράσει την Early Alpha Access με τιμή 30€, η οποία σας δίνει κάθε alpha που ανακοινώνεται και το πλήρες παιχνίδι μόλις κυκλοφορήσει, θα λάβετε την ενημέρωση για την Alpha 4 μέσω του Steam σήμερα. Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε μια παλαιότερη έκδοση με δωρεάν εγγραφή στην ιστοσελίδα του Hello Neighbor. Να έχετε υπόψιν πως, με αυτή την alpha, η TinyBuild προειδοποιεί τους παίκτες πως είναι πιθανό να συναντήσετε glitches και crashes.

Δείτε το νέο gameplay τρέιλερ:

[UPDATE 2: 25/5/17 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Το Hello Neighbor θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου για PC και Xbox One.

[UPDATE 3: 26/5/17 - Νέο τρέιλερ για την ΑΙ] Η εταιρεία ανάπτυξης TinyBuild κυκλοφόρησε ένα βίντεο που παρουσιάζει το AI του παιχνιδιού. Σε αυτό, το στούντιο εξηγεί πώς ο γείτονας αλλάζει modes, ανάλογα με το επίπεδο απειλής και μαθαίνει πώς να αντισταθμίσει τις κινήσεις σας. 

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

[UPDATE 4: 26/10/17 - Halloween τρέιλερ] Με την ευκαιρία του Halloween που γιορτάζεται στην Αμερική από τις 31 Οκτωβρίου, η Dynamic Pixels έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο σχετικό τρέιλερ για το stealth Survival Horror που αναπτύσσει.

Δείτε το παρακάτω:

 

[UPDATE 5: 6/12/17 - Gameplay σε υπόγειο] Η Dynamic Pixels έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα τρέιλερ για το Hello Neighbor.

Δείτε τα παρακάτω:

 

[UPDATE 6: 7/12/17 - Τρέιλερ κυκλοφορίας] Το Hello Neighbor κυκλοφορεί από αύριο.

Δείτε το σχετικό launch trailer:

[UPDATE 7: 10/3/18 - Έρχεται και στο PS4] Η Dynamic Pixels ανακοίνωσε πως το Hello Neighbor θα κυκλοφορήσει και στο PS4.

Το Stealth Survival-Horror που δημοσιεύθηκε από την tinyBuild είχε κυκλοφορήσει στο τέλος του 2017 για PC και Xbox One, ωστόσο αναμένεται να εμφανιστεί και στην κονσόλα της Sony σε άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία. Η ίδια εταιρεία ισχυρίζεται πως θα έχει κυκλοφορήσει και στο PS4 μέχρι το τέλος του έτους.

Επομένως επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που το ήθελαν να είναι timed exclusive στις κονσόλες για το Xbox.

Το Hello Neighbor θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου για PC και Xbox One.

Δείτε το δωρεάν demo του Hello Neighbor και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Photos

hello-neighbor.jpg

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 26) 30/09/2016 21:55
Δεδομένου του προχωρημένου Α.Ι αξίζει την προσοχή πιστεύω.
#2 ashbringer (Level 25) 01/10/2016 15:30
Το ότι μελετάει τις κινήσεις σου και κάθε φορά βελτιώνει τους τρόπους αντιμετώπισης του παίκτη πιστεύω είναι κάτι πολύ θετικό και θα έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα games.
#3 ashbringer (Level 25) 07/12/2017 11:45
Θα είναι πολύ μεγάλη η πρόκληση στο παιχνίδι και θα μας βάζει σε διαδικασία να σκεφτούμε διάφορες τεχνικές και κόλπα έτσι ώστε να αποφεύγουμε τον αντίπαλο.
Notification